Παναθηναϊκός: «Δεν πωλείται κανένας παίχτης» τονίζει η ΠΑΕ
Στα σενάρια που αναπτύχθηκαν από την Βραζιλία για παραχώρηση του Γουίλιαν Αράο, τοποθετήθηκε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Απαντες οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο πλάνο του Ρουί Βιτόρια θα αποτελούν ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και μετά την λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.
Αυτή είναι η θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά τα σενάρια που αναπτύχθηκαν στην Βραζιλία για ενδιαφέρον της Σάντος για τον Γουίλιαν Αράο.
Κοινώς, δεν πωλείται κανένας!
Οι μόνες προτάσεις που θα ληφθούν υπόψη είναι για ποδοσφαιριστές που δεν είναι στα πλάνα του Πορτογάλου, όπως οι Σπόραρ και Βιλένα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Champions League: Επτά η Μπαρτσελόνα, «καρέ» οι Λίβερπουλ και Μπάγερν - Τα ζευγάρια και οι διασταυρώσεις
- Δολοφονία στην Καλαμαριά: Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση για τον 23χρονο κατηγορούμενο
- Παναθηναϊκός: Με Μπράγκα αν περάσει την Μπέτις - Πότε ήταν το προηγούμενο ραντεβού με την πορτογαλική ομάδα
- Super League: Πότε θα γίνει η κλήρωση για τα πλέι οφ και πλέι άουτ
- ΑΕΚ: Ποιος θα είναι ο ρόλος του Κλωναρίδη
