Βαγγέλης Μαρινάκης: Οι οπαδοί της Φόρεστ γουστάρουν την τρέλα του και το δείχνουν!

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο τελικός του Europa League είναι στο σπίτι του Ερνέστο, γιατί να μην πάμε all the way»

Η ατάκα των οπαδών της Φόρεστ για τον Βαγγέλη Μαρινάκη σε φόρουμ και η υποδοχή παικτών και προπονητή μετά τον 7άρα στην Μπράιτον.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ συνεχίζει να τρελαίνει την Αγγλία. Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη ξεπέρασε το σκορ της βαριάς ήττας από την Μπόρνθουμ με το 7-0 επί της Μπράιτον, με τους φίλους της ομάδας να βγάζουν το καπέλο στον ιδιοκτήτη του.

«Λάυτρεψα την αντίδραση του «κυρίου Μ» απόψε» ανέφερε φίλος της ομάδας σε φόρουμ οπαδών της Φόρεστ, που δείχνουν να… γουστάρουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τις αυθόρμητες αντιδράσεις τους στους αγώνες της ομάδας.

 

Η Φόρεστ παρουσίαση και τον τρόπο με τον οποίο ο Βαγγέλης Μαρινάκης υποδέχθηκε την ομάδα και τον προπονητή στη φυσούνα, λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μπράιτον.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News