Μπενφίκα: «Καυτός» ο Παυλίδης πρωταγωνίστησε σε μία ακόμα νίκη

Σε μεγάλα κέφια τον τελευταίο καιρό ο Βαγγέλης Παυλίδης…

Τρία γκολ με τη Μπαρτσελόνα, ένα με τη Γιουβέντους και… ζεστάθηκε για τα καλά ο Βαγγέλης Παυλίδης, που σκόραρε ξανά! Ο Ελληνας επιθετικός, που δεν είχε ξεκινήσει τη σεζόν όπως ήθελε, φαίνεται πως έχει μπει για τα καλά στο κλίμα της Πορτογαλίας.

Αυτή τη φορά ήταν πρωταγωνιστής στη νίκη των «αετών» με 3-2 επί της Εστρέλα για το πρωτάθλημα Πορτογαλίας!

Συγκεκριμένα, έδωσε την ασίστ με κεφαλιά στον Οταμέντι για το 1-0 στο 6′, ενώ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα. Η μπάλα, όμως, είχε κοντράρει στον Ντράμε και χρεώθηκε ως αυτογκόλ.

Ο Ελληνας «κίλερ», ωστόσο, δεν έμεινε εκεί. Αφού δε του μέτρησαν το 2-0, δε γινόταν να μη του μετρήσουν το 3-1, αφού ήταν μία πραγματική… σουτάρα από διαγώνια θέση, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα. Το παιχνίδι τελείωσε 3-2, με τον Παυλίδη να είναι ο παίκτης του αγώνα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News