ΠΑΟΚ: Χωρίς Τάισον, Κεντζιόρα, Οζντόεφ στο Ηράκλειο λόγω δίωξης του εισαγγελέα για τα γεγονότα στο πάρκινγκ

Η ποινική δίωξη του εισαγγελέα που αφορά τα γεγονότα στο πάρκινγκ θέτει πέντε παίκτες του ΠΑΟΚ εκτός μάχης από την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.
Ο αθλητικός εισαγγελέας κ. Σπυρόπουλος -όπως αναμενόταν- άσκησε ποινική δίωξη για τα γεγονότα του πάρκινγκ στη Νέα Φιλαδέλφεια εναντίον όσων καταγγέλθηκαν ότι συμμετείχαν.
Η άσκηση ποινικής δίωξης συνοδεύεται υποχρεωτικά και με την επιβολή κάποιου περιοριστικού όρου, σ´αυτή την περίπτωση των 10 ημερών απαγόρευσης εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους από την ημέρα επιβολής (Δευτέρα,3/2 ).
Στην δικογραφία συμπεριλαμβάνονται, πλην Λουτσέσκου, Τσονάκα, Κωνσταντινίδη, υπάρχουν και πέντε ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα είναι οι Λόβρεν, Τισουντάλι, Κεντζιόρα, Οζντόεφ, Τάισον.
Αυτό σημαίνει πως οι Τάισον, Κεντζιόρα και Οζντόεφ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ΟΦΗ-ΠΑΟΚ (ο Λόβρεν είναι τραυματίας και ο Τισουντάλι έχει φύγει ως δανεικός).
Η νομική υπηρεσία του ΠΑΟΚ κατέθεσε άμεσα αίτημα αναίρεσης, ή στη χειρότερη αλλαγή του περιοριστικού όρου, αίτημα που όμως απορρίφθηκε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
