Παναθηναϊκός: Θλάση ο Πελίστρι - Θα μείνει ένα μήνα εκτός
Άσχημα τα μαντάτα για τον Φακούντο Πελίστρι και τον Παναθηναϊκό, καθώς η μαγνητική έδειξε θλάση στον οπίσθιο μηριαίο, που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για έναν μήνα.
Ο Παναθηναϊκός είδε τον Φακούντο Πελίστρι να αποχωρεί τραυματίας από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο οποίο οι «πράσινοι» αποκλείστηκαν από την συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος και τα χειρότερα για τον Ουρουγουανό, αναφορικά με το μέγεθος της ζημιάς επιβεβαιώθηκαν.
Πόσο θα μείνει εκτός, ποια ματς θα τον στερηθεί ο Παναθηναϊκός:
Κάπως έτσι, ο Πελίστρι αναμένεται να μείνει εκτός δράση για περίπου ένα μήνα και θα χάσει την αναμέτρηση της προσεχής Κυριακής με τον Άρη (9/2, 19:30), για την 22η αγωνιστική της Superleague. Το ίδιο ισχύει και για το πρώτο ματς των playoff του Conference League με τη Βίκινγκουρ, εκτός έδρας (13/2, 19:45), αλλά και για τη ρεβάνς μία εβδομάδα μετά στο ΟΑΚΑ (20/2, 22:00).
Παράλληλα, ο Ουρουγουανός θα απουσιάσει από τα ματς με Βόλο εντός (16/2, 17:00), Λαμία εκτός (23/2, 17:00) και Παναιτωλικός εντός (1/3, 22:00), για την Superleague, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να επιστρέψει στο ματς του Περιστερίου, κόντρα στον Ατρόμητο (9/3, 19:00), για το πρωτάθλημα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Επιστροφή στις «μαύρες εποχές»
- Ολυμπιακός: Μια ζόρικη εκδρομή στην Βαρκελώνη!
- Χρήστος Κόντης: «Θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να ανεβάσουμε πιο ψηλά τον ΟΦΗ»
- Παναθηναϊκός: Η αποστολή για το ματς κόντρα στον Βόλο - Απουσία της τελευταίας στιγμής
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία στη Νίκαια
