Εσε: «Οταν παίζουμε σε γεμάτο Καραϊσκάκη, μέσα σε τέτοια ατμόσφαιρα, δεν σκεφτόμαστε καμία κούραση»
Ο Σαντιάγκο Εσε μίλησε για την ατμόσφαιρα του Καραϊσκάκη και ευχαρίστησε τον κόσμο του Ολυμπιακού…
Είναι αλήθεια ότι ένα από τα μεγάλα κέρδη του Ολυμπιακού του Μεντιλίμπαρ είναι η σχέση που έχει χτίσει με τον κόσμο του, ο οποίος έχει κάνει ξανά… κάστρο το «Καραϊσκάκης», που θυμίζει άλλες εποχές.
Σε αυτό στάθηκε στις δηλώσεις του ο Σαντιάγκο Εσε, με τον Αργεντίνο να λέει πως οι παίκτες δε σκέφτονται την κούραση όταν αγωνίζονται σε ένα γεμάτο γήπεδο που τους υποστηρίζει.
«Βρισκόμαστε μέσα σε όλες τις διοργανώσεις. Και στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο και στο Europa League. Είναι σίγουρο ότι υπάρχει κούραση, αφού οι αγώνες είναι διαδοχικοί κάθε εβδομάδα. Όταν παίζουμε όμως σε γεμάτο Καραϊσκάκη, μέσα σε τέτοια ατμόσφαιρα, δεν σκεφτόμαστε καμία κούραση. Όταν αγωνιζόμαστε σε τέτοιο καυτό γήπεδο, η κούραση φεύγει και τα δίνουμε όλα εμείς οι ποδοσφαιριστές. Ένα πραγματικό ευχαριστώ στον κόσμο μας που μας βοηθάει σε πολύ μεγάλο βαθμό και μας δίνει τεράστια ώθηση στα παιχνίδια μας, ώστε να φτάνουμε σε μεγάλες νίκες», δήλωσε συγκεκριμένα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
