Γ.Σ. Ηρακλής: «Εχουμε πλέον ηγεσία με όραμα και αποφασιστικότητα – Απαιτούμε διαφάνεια και δικαιοσύνη»

Ανακοίνωση υποστήριξης στα λεγόμενα του μεγαλομετόχου της, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, εξέδωσε ο Ηρακλής.
Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης προέβη σε αποκαλυπτικές δηλώσεις, τονίζοντας πως υπάρχουν σκέψεις στον Ηρακλή ακόμα και να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, με όσα διαδραματίζονται στην Super League 2.
Ο Γ.Σ. Ηρακλής, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τάσσεται στο πλευρό του μεγαλομετόχου της, ζητώντας διαφάνεια και δικαιοσύνη.
Αναλυτικά:
«Ανακοίνωση του Γ.Σ. Ηρακλής για τη συνέντευξη του κ. Παναγιώτη Μονεμβασιώτη
Η συνέντευξη του κ. Παναγιώτη Μονεμβασιώτη στην εφημερίδα Θεσσαλονίκη επιβεβαίωσε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο δύο αδιαμφισβήτητες αλήθειες:
Η ΠΑΕ Ηρακλής έχει πλέον ηγεσία με όραμα και αποφασιστικότητα. Ο κ. Μονεμβασιώτης απέδειξε ότι δεν φοβάται να μιλήσει ανοιχτά για τα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου, στηρίζοντας έμπρακτα τον Ηρακλή σε μια ιστορική μάχη που διαρκεί παραπάνω από μία δεκαετία. Μια μάχη απέναντι σε ένα σύστημα που λυμαίνεται τον χώρο, στερώντας από τον Σύλλογό μας το δικαίωμα να αγωνίζεται με ίσους όρους. Σε αυτήν τη μάχη, η οικογένεια του Ηρακλή ήταν, είναι και θα είναι η ασπίδα του.
Οι καταγγελίες του για απειλές κατά της ζωής του ξεπερνούν κάθε όριο. Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι απλώς προβληματική – έχει φτάσει σε επικίνδυνα επίπεδα. Οι αποκαλύψεις του δεν αφήνουν περιθώριο για επιπλέον αδιαφορία. Δεν μιλάμε πλέον για απλές αδικίες ή «παρασκήνιο», αλλά για ένα οργανωμένο σύστημα που λειτουργεί με συγκεκριμένες πρακτικές που απαιτούν άμεση παρέμβαση.
Μετά από όσα κατήγγειλε ο μέγας χορηγός της ΠΑΕ Ηρακλής, η Δικαιοσύνη έχει πλέον υποχρέωση να δράσει. Ο αρμόδιος εισαγγελέας δεν μπορεί να κλείσει τα μάτια. Το πρωτάθλημα της Super League 2 πρέπει να ερευνηθεί σε βάθος, όχι μόνο για λόγους αθλητικής δικαιοσύνης, αλλά και για την ίδια τη νομιμότητα και την ασφάλεια όσων δεν σκύβουν το κεφάλι.
Αναμένουμε … και απαιτούμε διαφάνεια και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Γ.Σ. Ηρακλής».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Σάλτσμπουργκ-Ολυμπιακός 1-0: Η προσπάθεια στο τέλος δεν ήταν αρκετή - Εξοδος... με ψηλά το κεφάλι!
- Υπεράνω Ολων: Δεν έχετε απλά τσακωθεί με την αλήθεια, αγνοείτε εσκεμμένα την ύπαρξη της!
- ΠΑΕ Ολυμπιακός για Κ19: «Μας κάνετε όλους υπερήφανους»
- Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με τον Ρέτσο και πότε αναμένεται να επιστρέψει
- Μάριος Ηλιόπουλος: Εχει χάσει την μπάλα!