Ηρακλής: Πειθαρχική δίωξη στον μεγαλομέτοχο, Π. Μονεμβασιώτη για τις πρόσφατες δηλώσεις του

Eurokinissi

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, προέδρου του Ηρακλή, οδήγησαν στην πειθαρχική δίωξή του από τον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, του επέφεραν πειθαρχική δίωξη από τον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι ο διοικητικός ηγέτης του Ηρακλή είχε πει, μεταξύ άλλων, πως «εκβιάστηκε στο τηλέφωνο στο ημίχρονο του Ηρακλής-ΑΕΛ ο Tσέτσιλας και απείλησαν και τη ζωή μου!».

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:

«Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Πειθαρχικής Δίωξης, Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, ως προσώπου συνδεόμενου με την ΠΑΕ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, διότι την 1-3-2025 προέβη σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις αναφορικά με τον αγώνα που διεξήχθη στις 23-2-2025 στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Super League 2 μεταξύ των ομάδων ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΕΛ.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News