Ολυμπιακός: Νίκη... γενεθλίων κόντρα στον ΟΦΗ - Τα πλάνα της ενδεκάδας

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε στις 19:00 τον ΟΦΗ στο γιορτινό γήπεδο Καραϊσκάκη με στόχο τη νίκη, στο τελευταίο ματς πριν από τα πλέι οφ. Τι σκέφτεται ο Μεντιλίμπαρ για την ενδεκάδα του αγώνα.

Με τον Αντρέ Oρτα στην αποστολή, όχι όμως και τον Μπάμπη Κωστούλα ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το αποψινό ιστορικό ματς με τον ΟΦΗ (19:00, CS2) στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Super League. Ματς που θα μείνει για πάντα στην ιστορία του Ολυμπιακού που θα γιορτάσει τα 100 χρόνια ζωής που κλείνει λίγη ώρα αργότερα.

Για ένα ακόμη αγώνα ο Ολυμπιακός θα έχει αλλαγές στο βασικό του σχήμα. Ο Μεντιλίμπαρ σκέφτεται να δώσει φανέλα βασικού σε Ρέτσο, Κοστίνια, Στάμενιτς αλλά και Βέλντε «φρεσκάροντας» την 11αδα και επιδιώκοντας συνάμα να διαχειριστεί τις σημαντικές απουσίες που έχει ειδικά στην επίθεση με Ζέλσον, Ελ Καμπί, Κωστούλα.

Ο «Μεντί» έχει ζητήσει από όλους μεγάλη προσοχή στο ματς γιατί το «τρίποντο» είναι απαραίτητο για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να μπει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί στους 6 «τελικούς» των πλέι οφ.

Οι απουσίες που έχει ο Ολυμπιακός στο αποψινό ματς με τον ΟΦΗ έφερε στην αποστολή και τον νεαρό κεντρικό χαφ Νίκο Λώλη που μάλιστα είχε παίξει με την πρώτη ομάδα ξανά σε ένα φιλικό με τον Ατρόμητο τον περασμένο Οκτώβριο. Στην αποστολή και ο Παπακανέλλος που έπαιξε και σκόραρε κιόλας μεσοβδόμαδα με την Κ19 κόντρα στην Στουρμ Γκρατς. Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Πασχαλάκης, Αναγνωστόπουλος, Κάρμο, Πιρόλα, Μπιανκόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Κοστίνια, Ορτέγκα, Μπρούνο, Μουζακίτης, Εσε, Τσικίνιο, Στάμενιτς, Λώλης, Γιάρεμτσουκ, Βέλντε, Πάλμα, Παπακανέλλος.

Στα αξιοσημείωτα του αποψινού αγώνα η επετειακή συλλεκτική φανέλα που ετοίμασε η adidas για τον Ολυμπιακό και θα φορεθεί για μία και μοναδική φορά ώστε να τιμηθούν τα 100 χρόνια του συλλόγου.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News