ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: «Μείωση μισθών σε Κουτίνιο, Ουμτιτί και Νέτο»
Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι οι μάνατζερ των τριών ποδοσφαιριστών των «μπλαουγκράνα» θα κληθούν από τη διοίκηση, ακολουθώντας το παράδειγμα των αρχηγών της ομάδας.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα «Onze» του «Esport3», η διοίκηση της Μπαρτσελόνα προτίθεται να συναντηθεί με τους μάνατζερ των Κουτίνιο, Σαμουέλ Ουμτιτί και Νέτο, προκειμένου να τους προτείνει μείωση των αποδοχών τους. Είχε προηγηθεί η περικοπή των μισθών των αρχηγών της ομάδας, Πικέ, Άλμπα, Μπουσκέτς και Σέρχι Ρομπέρτο, στο πλαίσιο της οικονομικής εξυγίανσης του συλλόγου.
Επίσης, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, όταν η Μπαρτσελόνα πρότεινε συλλογική μείωση μισθών λόγω των οικονομικών επιπτώσεων και τις απώλειες από την πανδημία του COVID-19, μόνο δύο παίκτες ψήφισαν κατά: ο Κουτίνιο και ο Νέτο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μάριους Μουαντιλμαντζί: Η ευκαιρία από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και η λύτρωση στο Βέλγιο
- Ολυμπιακός: Ενωμένος και δυνατός για το πρώτο βήμα - Τα πλάνα του Ιμανόλ
- Παναθηναϊκός: Με Σαλάχ-Εντίν για το «2 στα 2»... στο σπίτι του
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Γιαγκελόνια για το Europa League, το Κηφισιά - Παναθηναϊκός και τα υπόλοιπα ματς του Κυπέλλου
