Τζολάκης: «Αν παίξουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο, θα προκριθούμε - Υψιστη τιμή το εθνόσημο»
Την πίστη του για την ανατροπή του σκορ και την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδας, εξέφρασε ο Κωνσταντής Τζολάκης.
Η Εθνική Ελλάδας ηττήθηκε με 0-1 από την αντίστοιχη της Σκωτίας, με τον Κωνσταντή Τζολάκη να πραγματοποιεί το επίσημο ντεμπούτο του με το εθνόσημο.
Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού δήλωσε αισιόδοξος ενόψει της ρεβάνς, θεωρώντας πως με οδηγό την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπορεί να πάρει την άνοδο στην Λιγκ Α.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είμαι χαρούμενος για το επίσημο ντεμπούτο μου. Κυριαρχήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Είναι ύψιστη τιμή να φοράς το εθνόσημο, αλλά θα ήθελα να συνδυαστεί με κάποιο θετικό αποτέλεσμα.
Το δεύτερο ημίχρονο πρέπει να είναι ο οδηγός μας για την συνέχεια, υπάρχει πολύ μέλλον σε αυτή την Εθνική. Θέλουμε να κάνουμε αυτά που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο από την αρχή του αγώνα και πιστεύω ότι θα προκριθούμε»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- EuroLeague: Τα πρώτα Power Rankings δείχνουν κυριαρχία Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού
- Ζότα Σίλβα: «Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πρόκριση»
- Μεντιλίμπαρ: «Μας έλειψαν πολλά - Το 0-0 δεν είναι κακό αποτέλεσμα»
- Ράφα Μιρ: «Έχω πολύ όρεξη για δουλειά – Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο του Άρη»
- Μίλαν: Χιλιάδες άτομα για το τελευταίο αντίο στον Φράνκο Μπαρέζι
