Βραζιλία: Λυτρωση στο 90+9' με «ρουκέτα» του Βινίσιους!

Βινίσιους ο λυτρωτής! Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε το πέναλτι της Βραζιλίας, ενώ στο 99′ με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή έδωσε τη νίκη στη Σελεσάο με 2-1 κόντρα στην Κολομβία!

Η Βραζιλία παρέμεινε στις πρώτες θέσεις στην προσπάθεια της να εξασφαλίσει την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ του 2026, καθώς κέρδισε 2-1 την Κολομβία στην Μπραζίλια, αλλά με την ψυχή στο στόμα και χάρη στην ποιότητα και την τύχη του Βινίσιους!

Ο Ραφίνια άνοιξε το σκορ με πέναλτι (που κέρδισε ο Βινίσιους) στο 6′, ο Λουίς Ντίαζ ισοφάρισε από ασίστ του Χάμες Ροντρίγκες στο 41′ και τελικά τη λύση έδωσε ο Βινίσιους με μακρινό σουτ στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων, που με τη βοήθεια κόντρας κατέληξε στα δίχτυα.

Στα άλλα δύο παιχνίδια, το Περού του Σέρχιο Πένια του ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-1 την Βολιβία (έπαιξε βασικός για 73 λεπτά, ενώ η Παραγουάη κέρδισε 1-0 στην έδρα της την Χιλή.

Η βαθμολογία

1. Αργεντινή 25 (σε 12 αγώνες)
2. Βραζιλία 21 (13)
3. Ουρουγουάη 20 (12)
4. Παραγουάη 20 (13)
5. Ισημερινός 19 (12)
6. Κολομβία 19 (13)
7. Βολιβία 13 (13)
8. Βενεζουέλα 12 (12)
9. Περού 10 (13)
10. Χιλή 9 (13)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News