ΠΑΟΚ Παρασκήνιο: Οριστικά με Λουτσέσκου τη νέα σεζόν!
Ο Ιβάν Σαββίδης μέτρησε το συναίσθημα και θέλει τον Ρουμάνο στον πάγκο του ΠΑΟΚ για τα 100ά γενέθλια. Γράφει ο τρελός… του χωριού της Sportday
Εκανε τις γύρες του ο Γιώργης. Ψάχτηκε για προπονητή στον ΠΑΟΚ. Κυρίως απ’ την κεντρική και τη βόρεια Ευρώπη. Αλλά όπως σας είχα αποκαλύψει, ο Ιβάν αμφιταλαντευόταν. Δεν είχε αποφασίσει τι θα έπραττε με τον Λουτσέσκου. Τα έβαλε κάτω ο μεγάλος Σαββίδης, τα ζύγισε και τελικά αποφάσισε να πάει με τον Ρουμάνο και στην επόμενη σεζόν. Με βασικό κριτήριο, το συναίσθημα.
Ακόμα και οι παλιές γενιές των ΠΑΟΚτσήδων, που μεγάλωσαν με τον αείμνηστο Παντελάκη, το λένε πλέον ανοιχτά ότι ο Ιβάν είναι ο καλύτερος πρόεδρος στην ιστορία της ομάδας.
Την ίδια άποψη έχει και το αφεντικό για τον Λουτσέσκου. Τον θεωρεί ορθώς, ως τον κορυφαίο προπονητή που κάθισε στον πάγκο. Κι επειδή έρχονται τα 100ά γενέθλια του συλλόγου, ο Σαββίδης θέλει να γιορτάσει με τον Ραζβάν. Ακόμα και στις… χαμένες σεζόν του, ο «στρατηγός» καταφέρνει
να αφήσει κάποια παρακαταθήκη για την επόμενη περίοδο. Αρα, ο ΠΑΟΚ θα κρατήσει τον Ρουμάνο στο τιμόνι του και για την επόμενη χρονιά. Θα σβήσουν μαζί τα κεράκια για τα γενέθλια και για την είσοδο στον δεύτερο αιώνα ζωής για την ομάδα της Σαλονίκης.
Κάποια στιγμή, βέβαια, σκέφτηκε και ο Λουτσέσκου την αποχώρησή του απ’ την Τούμπα. Αλλά και για εκείνον μέτρησε η επιθυμία του να ζήσει όσα ετοιμάζουν στον ΠΑΟΚ για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων. Συνεπώς, με τα σημερινά δεδομένα κι αν δεν υπάρξει κάτι αναπάντεχα αρνητικό στα πλέι οφ, ο Ιβάν συνεχίζει με Ραζβάν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ: Μπαίνει σε νέα εποχή - Ανακοινώνεται ο Πούσιτς
- Σκιές στην Επιτροπή Παιγνίων: Καταγγελίες και ερωτήματα για τους χειρισμούς γύρω από τη Superbet
- Aρης: Με βαρύ βιογραφικό από τον μπασκετικό Αρη, στην ΠΑΕ, ο νέος εμπορικός διευθυντής
- Πένθος στον Παναθηναϊκό: Πέθανε ο Γιάννης Κάρμης
- Υπεράνω Όλων: Προς το παρόν ας απολαύσουμε ένα ακόμη μαγικό καλοκαίρι
