Αστέρας Τρίπολης-Αρης 0-2: Ουσιαστικός και αποτελεσματικός στην πρεμιέρα!

Ο Αρης έφυγε με το διπλό (0-2) από την Τρίπολη στην πρεμιέρα των πλέι οφ με γκολ των Μπράμπετς και Σαβέριο και πάτησε ακόμα πιο σταθερά στην πέμπτη θέση. Αψυχολόγητη αποβολή του Εντερ, που χάνει το ημιτελικό του Κυπέλου με ΟΦΗ!
Ο Αρης αυτή τη φορά δεν έκανε το λάθος που είχε κάνει στο παιχνίδι του πρωταθλήματος στην Τρίπολη, άνοιξε το σκορ με τον Μπράμπετς στο πρώτο ημίχρονο και κλείδωσε τη νίκη με γκολ του Σαβέριο στο δεύτερο ημίχρονο.
Οι κιτρινόμαυροι κράτησαν τη διαφορά στη βαθμολογία και την αύξησαν από άλλους αντιπάλους και θέλουν πλέον να εκμεταλλευτούν το Κλεάνθης Βικελίδης στα δύο επόμενα παιχνίδια με ΟΦΗ και Ατρόμητο, για να καθαρίσουν με την πέμπτη θέση.
Ο Αστέρας Τρίπολης έχασε το ματς, αλλά μαζί και τον Εντερ, που αδικαιολόγητα κλώτσησε τον Μόντσου, αποβλήθηκε και θα χάσει τον καθοριστικό ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ!
Mέτριο ξεκίνημα στην Τρίπολη
Οι δύο ομάδες μπήκαν νωχελικά στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς κάποια να έχει τον έλεγχο του αγώνα και να κυριαρχεί. Ωστόσο σε αντίθεση με τον Αστέρα, ο Αρης είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, με τον Μεντίλ στο 4′ και τον Νταρίντα στο 29′, παρά το γεγονός πως δεν είχε τελική στην εστία.
Ο Μπράμπετς… σέντερ φορ και 0-1
Μετά το 25′ ο Αρης άρχισε να ψάχνει πιο έντονα το γκολ και να κάνει αισθητή την παρουσία του στην περιοχή του Παπαδόπουλου. Στο 32′ ο Μόντσου έχασε μεγάλη ευκαιρία, αλλά στο 37′ ήρθε αναμενόμενα το 0-1. Ο Μεντίλ έκανε εξαιρετική προσπάθεια από αριστερά, μπήκε στην περιοχή και νίκησε τους αμυντικούς, πάσαρε παράλληλα και ο Μπράμπετς που ήρθε σαν σέντερ φορ, έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Μάλιστα στο 42′ ο Αρης έχασε μεγάλη ευκαιρία και για το 0-2 με τον Νταρίντα, που μέσα σε λίγα λεπτά είχε 0/3 τελικές για γκολ! Στην εκπνοή ο Καλτσάς σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε καθώς ο Γκαρθία ήταν εκτεθειμένος στην αρχή της φάσης.
Και δεύτερο γκολ με Σαβέριο!
Ο Αρης δέχτηκε πίεση στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου από τον ανανεωμένο Αστέρα με τις δύο αλλαγές του Σάββα Παντελίδη. Στο 58′ όμως ο Σιφουέντες είδε τον Σαβέριο μέσα στην περιοχή κι αυτός με όμορφο πλασέ έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία του Παπαδόπουλου, κάνοντας το 0-2.
Με δέκα ο Αστέρας, αψυχολόγητη αποβολή του Εντερ!
Πέντε λεπτά αργότερα, ο Εντέρ αψυχολόγητα κλώτσησε επικίνδυνα τον Μόντσου και με παρέμβαση του VAR αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη, αφήνοντας τον Αστέρα με δέκα. Το κυριότερο όμως είναι ότι χάνει τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ!
Οι συνθέσεις:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σιμόν, Άλβαρες, Γκαρσία (81’ Άλχο), Μούμο Μουνιόθ, Έντερ, Αλάγκμπε (46’ Γιαμπλόνσκι), Χατζηγιοβάννης (46’ Ρεγκίς), Καλτσάς (69’ Μπαρτόλο), Τζοακίνι (69’ Μακέντα)
ΑΡΗΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Κουέστα, Μάγιο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μεντίλ (76’ Μοντόγια), Μόντσου, Σιφουέντες, Νταρίντα (76’, Πάρντο), Σπίκιτς (76’ Ντούντου), Σαβέριο (89’ Ντιαντί), Μορόν (89’ Κουάισον).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Οι τρεις... τερματοφύλακες της νέας γενιάς αξίζουν ένα «πρότζεκτ Τζολάκης»
- Μεντιλίμπαρ: «Αυτός είναι ο λόγος που θα κάνω αλλαγές κόντρα στην ΑΕΚ»
- ΠΑΕ Ολυμπιακός για Κ19: «Μας κάνετε όλους υπερήφανους»
- Υπεράνω Ολων: Δεν έχετε απλά τσακωθεί με την αλήθεια, αγνοείτε εσκεμμένα την ύπαρξη της!
- Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με τον Ρέτσο και πότε αναμένεται να επιστρέψει