Τέλος εποχής για την Μπάγερν: Δεν προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Τόμας Μίλερ

Αποχωρεί από τον σύλλογο έπειτα από 17 χρόνια, ο Τόμας Μίλερ!
«End of an era»… ο Τόμας Μίλερ, ο πιστός στρατιώτης της Μπάγερν Μονάχου διανύει τους τελευταίους μήνες στην ομάδα της καρδιάς του, αφού το καλοκαίρι αναμένεται να αποχωρήσει, έπειτα από 17 χρόνια στον σύλλογο.
Ο Τόμας Μίλερ είναι ένας από τους πιο «πιστούς» ποδοσφαιριστές στην σύγχρονη και όχι μόνο, ιστορία του ποδοσφαίρου. Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομής της Μπάγερν Μονάχου, ώσπου έφτασε στην ανδρική ομάδα, με την οποία μετράει 742 συμμετοχές με 247 γκολ και 273 ασίστ. Είναι ο πρώτος σε συμμετοχές στην Μπάγερν, ο πρώτος στις ασίστ και ο τρίτος σκόρερ όλων των εποχών του συλλόγου.
Οι «Βαβαροί» μπορεί να μην του προσφέρουν νέο συμβόλαιο, όμως όπως τον ενημέρωσαν, θέλουν να τον αξιοποιήσουν σε κάποιο άλλο εξω αγωνιστικό πόστο στην ομάδα. Φυσικά ο Γερμανός διεθνής δεν έχει απαντήσει ακόμα για το αν θα δεχτεί την πρόταση η όχι, αφού το σενάριο του να μεταγραφεί σε κάποια άλλη ομάδα, είναι υπαρκτό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Οι τρεις... τερματοφύλακες της νέας γενιάς αξίζουν ένα «πρότζεκτ Τζολάκης»
- Μεντιλίμπαρ: «Αυτός είναι ο λόγος που θα κάνω αλλαγές κόντρα στην ΑΕΚ»
- ΠΑΕ Ολυμπιακός για Κ19: «Μας κάνετε όλους υπερήφανους»
- Υπεράνω Ολων: Δεν έχετε απλά τσακωθεί με την αλήθεια, αγνοείτε εσκεμμένα την ύπαρξη της!
- Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με τον Ρέτσο και πότε αναμένεται να επιστρέψει