Καλαμάτα: Διευκρινίζει τι ισχύει για την είσοδο παιδιών στο ντέρμπι με την Κηφισιά

Διευκρινιστική ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Καλαμάτα.

H ΠΑΕ Καλαμάτα με νεότερη ανακοίνωσή της, σχετικά με την είσοδο παιδιών στο ντέρμπι, επισημαίνει ότι δεν είναι οικονομικό από τη μεριά της το θέμα που έχει προκύψει, αλλά η αυστηρότητα των μέτρων της ΕΛ.ΑΣ. είναι τέτοια που δεν της επιτρέπει να κάνει αλλιώς.

Αναλυτικά η νέα ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα σε σχέση με την ανακοίνωση για την μη προσέλευση παιδιών στο γήπεδο μέχρι 12 ετών χωρίς εισιτήριο διευκρινίζει ότι δεν ζητάει χρήματα για αγορά εισιτηρίου για τα παιδιά.

Η αστυνομική διεύθυνση σήμερα μας ζήτησε λόγω της κρισιμότητας του αγώνα και του συνωστισμού που θα υπάρχει να μην πλησιάσει κανένας χωρίς εισιτήριο. Ήδη έχει βγει ανακοίνωση για τα μέτρα που θα υπάρχουν σχετικά με την προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο.

Η ΠΑΕ Καλαματα όλη τη διάρκεια της χρονιάς είχε ενεργή την οικογενειακή κερκίδα και σε κάθε αγώνα μέχρι σήμερα τα παιδιά, η νέα γενιά των φιλάθλων της Μαύρης Θύελλας, είχαν ελεύθερη είσοδο και κοσμούσαν με την παρουσία τους κάθε αγώνα της αγαπημένης μας ομάδας.

Τα μέτρα της αστυνομίας είναι αυστηρότατα και αυτή η διευκρίνιση γίνεται για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις ότι η ΠΑΕ Καλαμάτα τελευταία στιγμή αποφάσισε την μη είσοδο των παιδιών στο γήπεδο».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News