Ιταλία: Ο Γιος του Αντρέα Πίρλο εμπλέκεται με παράνομο στοιχηματισμό
Έρευνα θα γίνει σε ποδοσφαιριστές στην Ιταλία, για παράνομο στοιχηματισμό και μέσα σε αυτά τα ονόματα βρίσκεται και του 17χρονου γιου του Αντρέα Πίρλο
Η Corriere della Sera είχε αποκαλύψει ότι θα ερευνηθούν 12 ποδοσφαιριστές της Serie A για παράνομο στοιχηματισμό, επειδή έπαιξαν σε παράνομες πλατφόρμες στοιχημάτων και πόκερ.
Ποια θα ήταν η αντίδραση του Αντρέα Πίρλο μόλις είδε το όνομα του γιου του Νικολό Φατζόλι μέσα στα άτομα που θα ερευνηθούν.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Νικολό Φατζόλι επικοινώνησε με τον Πιέτρο Μαρινόνι ( διαιτητής της τέταρτης κατηγορίας) τον Ιούνιο του 2022, μέσω WhatsApp, και βρήκαν ότι ο Φατζόλι ζήταγε βοήθεια από τον Μαρινόνι για να ξεχρεώσει. Να επισημάνουμε ότι ο Ιταλός διαιτητής, έχει οργανώσει τα παράνομα στοιχήματα.
«Ο Νικολό ήθελε να ξεχρεώσει, αλλά ο πατέρας του ανακάλυψε τα πάντα και του μπλόκαρε τον λογαριασμό μέχρι να γίνει 18. Το να έχεις 30.000 ευρώ χρέος στα 17 είναι πολύ σοβαρό», φέρεται να είπε στον Μαρινόνι ο Φατζόλι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας για Φουρνιέ: «Το πρόγραμμα είναι να επιστρέψει με τον Ερυθρό Αστέρα»
- Λεβαδειακός-Αρης 3-0: Βρήκε σφυγμό, τον έχασε ο Αρης!
- Καρέτσας: «Ευλογία να είμαι πίσω στον αγωνιστικό χώρο - Εξαιρετική ομαδική εμφάνιση στο Μόναχο»
- ΑΕΛ - Ολυμπιακός Β': Τα έντονα παράπονα Καραπαπά για τη διαιτησία
- Θλίψη στον παγκόσμιο στίβο: Πέθανε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Κιάρα ΜακΓκίαν σε ηλικία 34 ετών
