Κάρλος Τέβες για τον αγώνα που διοργανώνει: «Τον Ρονάλντο και τον Μέσι μήπως να τους βάλουμε μαζι;»

Ο Κάρλος Τέβες ετοιμάζει αγώνα που σίγουρα θα μείνει στην ιστορία…
Ο Κάρλος Τέβες θέλει στον τελευταίο αγώνα του, τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Λιονέλ Μέσι, μέχρι και συμπαίκτες !
Ο πρώην Αργεντινός επιθετικός «κρέμασε» τα παπούτσια του το 2021, φορώντας τη φανέλα της αγαπημένης του Μπόκα Τζούνιορς. Του έχει μείνει όμως ένα παιχνίδι φόρου τιμής στη τεράστια ποδοσφαιρική του καριέρα. Σε αυτή την αναμέτρηση, ο Τέβες θέλει να καλέσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Λιονέλ Μέσι για άλλη μια μονομαχία στο θρυλικό «Μπομπονέρα», στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.
“Quiero juntar a Cristiano y a Messi”
Tévez confirmó su partido de despedida y quiere juntar a los dos cracks en el mismo evento. pic.twitter.com/2OqKJzGHq9
— OLGA (@olgaenvivo) April 15, 2025
«Ο Ρονάλντο στη μία ομάδα και ο Μέσι στην άλλη; Φυσικά. Ή μήπως να τους βάλουμε μαζι; Να τους βάλουμε μαζί. Θα πάω να τους ψάξω. Αυτό το παιχνίδι θα γίνει, αλλά πρέπει να δούμε πότε. Δεν είναι εύκολο. Θα ήταν όμορφο να κλείσουμε τον κύκλο με ένα παιχνίδι φόρου τιμής. Θα ήταν όμορφο στο τέλος της χρονιάς. Πρέπει να μιλήσω με τον Ρικέλμε.»
“Los tengo agendados como CR7 y enano”
Tévez y su relación con Messi y Cristiano Ronaldo. pic.twitter.com/QP343C6t8P
— OLGA (@olgaenvivo) April 15, 2025
Στην ίδια συνομιλία, ο Τέβεζ έδειξε πώς έχει αποθηκεύσει τις επαφές των δύο αστέρων στο κινητό του. Τον Πορτογάλοι ως CR7 και τον συμπατριώτη του ως enano (νάνος). Αξίζει να θυμίσουμε ότι ο «Απάτσι» έπαιξε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με τον Μέσι στην εθνική Αργεντινής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ-ΟΦΗ 2-0: «4Χ4» με Περέιρα... δημιουργό και εκτελεστή!
- Μεντιλίμπαρ: «Εχετε την εντύπωση ότι όποιος δε βάζει γκολ δεν παίζει, ενώ δεν ισχύει αυτό»
- ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Ορίστηκε η προσωρινή διοίκηση
- League Phase Κυπέλλου Ελλάδος: Η βαθμολογία μετά τα παιχνίδια της Τετάρτης και τα κριτήρια της ισοβαθμίας
- Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Παναθηναϊκό Στάδιο η παράδοση στην Επιτροπή «Μιλάνο-Κόρτινα 2026»
