Τζόλης: «Στα 13 μου έλεγαν πως με ήθελε η Μπαρτσελόνα»
Ο Χρήστος Τζόλης παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα “Het Nieuwsblad”, όπου, μεταξύ άλλων,αποκάλυψε το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα όταν ήταν 13 ετών.
Συνέντευξη στη βελγική ιστοσελίδα “Het Nieuwsblad” παραχώρησε ο Χρήστος Τζόλης, ο οποίος είπε πολλά ενδιαφέροντα για την καριέρα του.
Μεταξύ άλλων, ο διεθνής εξτρέμ της Μπριζ αποκάλυψε: «Οταν ήμουν 13 ετών, ο κόσμος έλεγε ότι με ήθελε η Μπαρτσελόνα. Το ταξίδι που είχαμε κάνει στη Βαρκελώνη και το ματς με τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ κόντρα στη Μπαρτσελόνα παραμένει αξιομνημόνευτο».
Επίσης, αναφερόμενος στη μετέπειτα πορεία του, ο Τζόλης είπε: «Λόγω των χρημάτων που πρόσφερε η Νόριτς δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Η Νόριτς πρόσφερε τα περισσότερα, αλλά δεν το μετανιώνω.
Αποδείχθηκε λάθος, αλλά με έκανε δυνατότερο. Σήμερα νιώθω καλύτερος από πριν. Ακόμη δεν έχετε δει τον καλύτερο εαυτό μου.
Με ήθελε η Φράιμπουργκ την τελευταία στιγμή, όμως ήδη είχα συμφωνήσει με την Κλαμπ Μπριζ. Το ίδιο και η Φενέρμπαχτσε».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Η βαθμολογία μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο
- Σάκοτα: «Είναι ήττα ντροπή για την ΑΕΚ»
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 89-63: Τα ερυθρόλευκα κορίτσια έκαναν... σκόνη το τριφύλλι
- Παναθηναϊκός: Χωρίς προβλήματα και με γεμάτη αποστολή
- Άρης: Χωρίς Ράτσιτς στη Λιβαδειά - Αμφίβολος ο Χόνγκλα
