ΑΛΕΞΙΣ ΣΑΝΤΣΕΣ: «Στη Μαρσέιγ τον Ιανουάριο ο Χιλιανός»

Οι Ιταλοί… στέλνουν τον 32χρονο επιθετικό των «νερατζούρι» στη Γαλλία, μέσω του Χόρχε Σαμπάολι, αφού δεν υπολογίζεται από τον Σιμόνε Ιντζάγκι.
Ο Αλέξις Σάντσες θ’ αφήσει τον Ιανουάριο την Ιταλία και την Ιντερ για να συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλλία και τη Μαρσέιγ, σύμφωνα με την «Gazzetta dello sport».
Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, ο 32χρονος Χιλιανός σταρ, με σπουδαία καριέρα σε Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ουντινέζε και Μπαρτσελόνα, είναι κοντά σε συμφωνία με τον τεχνικό της γαλλικής ομάδας, Χόρχε Σαμπάολι, οι οποίοι διαητρούν εξαιρετικές καλές σχέσεις από τα χρόνια που ο Αργεντινός ήταν ομοσπονδιακός εκλέκτορας στη Χιλή. Ο Σάντσες δεν είναι στα πλάνα του Σιμόνε Ιντζάγκι για την ενδεκάδα των πρωταθλητών Ιταλίας και αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλλία, ενώ επίσης Μπέτις και Σεβίλη ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ελληνικό ποδόσφαιρο: Να συμφωνήσουμε, τουλάχιστον, στα αυτονόητα μπας και τελειώσει η σεζόν;
- 115 χρόνια Παναθηναϊκός: Εγώ θα σ' αγαπώ και μη σε νοιάζει...
- Ολυμπιακός: Θα το έπαιρνε σίγουρα (και θα το πάρει εύκολα) αν...
- Παρασκήνιο: Τι συμφώνησαν Γκαγκάτσης - Μπαλτάκος στη συνάντησή τους στη Θεσσαλονίκη;
- Πογέτ: Στην καλή μέρα του Χάμες ο Ολυμπιακός κερδίζει τους πάντες