ΑΕΚ: Φιλικό στα Σπάτα με την Β' ομάδα

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στα Σπάτα σε φιλική αναμέτρηση την Β’ ομάδα, σε μια ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής όσοι δεν αγωνίστηκαν σε Τούμπα και Μυτιλήνη.

Ευκαιρία για δοκιμές στα Σπάτα απόψε, καθώς η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την ΑΕΚ Β’.

Οι Βλάνταν Μιλόγεβιτς και Σωκράτης Οφρυδόπουλος θα δώσουν χρόνο συμμετοχής σε όσους δεν αγωνίστηκαν στην Τούμπα και στο φιλικό της Β’ ομάδας με τον Αιολικό στην Μυτιλήνη.

Ενώ σημαντικό θα είναι αυτό το παιχνίδι και για παίκτες που επιστρέφουν από τραυματισμούς, όπως ο Αντρέ Σιμόες, ο οποίος πήρε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής χθες, απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά και για παίκτες που έχουν έρθει πολύ αργά στην ΑΕΚ όπως ο Μοχαμάντι.

Την ίδια στιγμή, πρόβλημα προέκυψε στην Β’ ομάδα με τον Αλέξανδρο Παρρά.

Οπως διαπιστώθηκε, ο νεαρός αμυντικός αντιμετωπίζει ένα σύνδρομο κοιλιακού προσαγωγού και θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης για να επανέλθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στη δράση με τον Χρήστο Καρβουνίδη.

Η περίοδος που θα μείνει εκτός γηπέδων υπολογίζεται σε περίπου 5 με 6 εβδομάδες.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News