Ολυμπιακός: Ο Ρόντινεϊ έκανε τατουάζ το τρόπαιο του πρωταθλήματος
Ο Ρόντινεϊ δείχνει συνέχεια την χαρά του που βρίσκεται στον Ολυμπιακό και την Ελλάδα γενικότερα, ενώ έκανε τατουάζ και το τρόπαιο του πρωταθλήματος
Ο Ολυμπιακός έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα και θα παίξει στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον ΟΦΗ διεκδικώντας το νταμπλ.
Ο Ρόντινεϊ είναι εκ των πρωταγωνιστών και της φετινής πορείας, με τον Βραζιλιάνο άσο να έχει λατρέψει τα ερυθρόλευκα. Μάλιστα έκανε τατουάζ το τρόπαιο του πρωταθλήματος στο αριστερό του πόδι και μας το αποκάλυψε μέσω ενός βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram!
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Αυτές είναι οι ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την θέση τους στο Champions League, μαζί με τους «ερυθρόλευκους»
- Ντέμης Νικολαΐδης: «Απορώ γιατί έπαιζε ο Οντουμπάτζο, ο Γκατσίνοβιτς, ενώ υπήρχε διαθέσιμος ο Χατζισαφί»
- Ολυμπιακός Μεταγραφές: Ετοιμάζει μεγάλη πρόταση για Γουόρντ, σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ
- ΟΦΗ-Ολυμπιακός: Ένα κοινό συλλεκτικό κασκόλ αγάπης για τα παιδιά
- Ολυμπιακός-ΟΦΗ: Ο Μάρτισνιακ διαιτητής του τελικού κυπέλλου!
