Φάμπιο Καπέλο: «Θα ψήφιζα τον Λαμίν Γιαμάλ για τη Χρυσή Μπάλα»

Ο Φάμπιο Καπέλο αποθέωσε τον Γιαμάλ σε πρόσφατη δήλωση του, λέγοντας ότι θα τον ψήφιζε για την χρυσή μπάλα.

Ο Λαμίν Γιαμάλ έχει τον κόσμο στα πόδια του. Σε τέτοιο βαθμό, που ο Φάμπιο Καπέλο δήλωσε στην εκπομπή El Partidazo του COPE ότι θα ψήφιζε τον νεαρό αριστεροπόδαρο άσο για τη Χρυσή Μπάλα.

Παρά τις επιφυλάξεις του για την ιδιοφυΐα της Μπαρτσελόνα, την οποία δεν έχει ακόμη συγκρίνει με θρύλους όπως ο Μέσι ή ο Μαραντόνα, ο πρώην προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης πιστεύει ότι η σεζόν του ήταν αρκετά εντυπωσιακή για να αξίζει την υψηλότερη ατομική διάκριση.

Ο πρώην προπονητής της Εθνικής Αγγλίας ήταν εξαιρετικά σαφής: «Θα ψήφιζα τον Λαμίν Γιαμάλ για τη Χρυσή Μπάλα. Οι ψήφοι μου θα ήταν: Βινίσιους, Μπαπέ και, πρώτα, Λαμίν Γιαμάλ».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News