ΕΠΟ: Υποχρεωτική η χρήση Gov.gr Wallet για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας
Διαβάστε την ενημέρωση της ΕΠΟ ενόψει του τελικού του κυπέλλου ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Ολυμπιακό
Η ΕΠΟ σε ανακοίνωση της ενημερώνει σε όποιον δώσει το παρόν του στο ΟΑΚΑ για τον τελικό κυπέλλου, η χρήση του Gov.gr Wallet θα είναι υποχρεωτική!
Η ανακοίνωση της:
Η Ε.Π.Ο. ενημερώνει τους φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν το Σάββατο 17 Μαΐου στις 20:00 τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson 2025 στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΟΦΗ και Ολυμπιακό, ότι η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο με την επίδειξη των ηλεκτρονικών εισιτηρίων και προσκλήσεων μέσω της εφαρμογής gov.gr Wallet.
Διευκρινίζεται ρητά ότι η είσοδος στον αγώνα δεν θα επιτρέπεται χωρίς ψηφιακή ταυτοποίηση εισιτηρίου ή πρόσκλησης.
Η χρήση του gov.gr Wallet διασφαλίζει την άμεση και ασφαλή ταυτοποίηση των φιλάθλων και συμβάλλει στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, με πλήρη σεβασμό στα μέτρα ασφαλείας που έχουν καθοριστεί από τους αρμόδιους για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την επιστροφή των φιλάθλων στον Τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των προημιτελικών και ο δρόμος προς τον τελικό του Conference League
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των πλέι οφ της Super League και τα προημιτελικά του Conference League
- Ολυμπιακός: Φουλ για sold out με την ΑΕΛ - Πόσα εισιτήρια απομένουν
- ΠΑΟΚ: Ρήξη έξω πλαγίου ο Σορετίρε - Τα πήγαινε πολύ καλά στην Τσβόλε
- O Αταμάν ζήτησε στο ΟΑΚΑ να... απαντήσει: «Στο Βελιγράδι όλοι φώναζαν για τον Ολυμπιακό» - Η ατάκα για Χολμς
