ΠΑΟΚ: Το παίρνει πάνω του ο Σαββίδης για Κωνσταντέλια

Αποφασισμένος να τον κρατήσει στην Θεσσαλονίκη

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι αποφασισμένος να κρατήσει τον Γιάννη Κωνσταντέλια στον ΠΑΟΚ και την νέα σεζόν.

Ο ισχυρός άνδρας του δικέφαλου έχει πάρει όπως φαίνεται πάνω του το θέμα και θέλει να κρατήσει τον ταλαντούχο νεαρό κάτοικο Θεσσαλονίκης.

Το θέμα «συμβόλαιο», φαίνεται να ταλανίζει τον Κωνσταντέλια, ο οποίος έγινε και πατέρας στα 22 του χρόνια. Ο Ιβάν Σαββίδης φαίνεται να έχει πάρει την υπόθεση προσωπικά. Αφού επικοινώνησε με τον παίκτη για να του ευχηθεί για την γέννηση του παιδιού του, οι δύο άνδρες είχαν μια ποιοτική κουβέντα για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του… μικρού.

Ο «Ντέλιας» είναι από τους πιο υποαμοιβώμενους παίκτες του δικέφαλου και δεδομένου του αστείρευτου ταλέντου του, ήταν προφανές πως θα έπρεπε να υπάρξει κάποια αλλαγή στο συμβόλαιό του με παραπάνω απολαβές για το «διαμάντι» της Τούμπας.

Όλα αυτά τα συνυπολόγισε ο Σαββίδης, βλέποντας παράλληλα και το έντονο ενδιαφέρον της Σαλτσμπουργκ, θέλησε να δέσει τον Γιάννη στην Τούμπα, «διατάζοντας» την γενναία αύξηση του συμβολαίου του, περνώντας παράλληλα και ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς άπαντες πως ο Κωνσταντέλιας… δεν πάει πουθενά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News