Αντώνης Καρπετόπουλος: Τι θέλει ο Μυστακίδης απ' τον ΠΑΟΚ;
Σαββίδης και Μυστακίδης είναι σαν να παίζουν πόκερ και να ανοίγουν ένα-ένα τα φύλλα τους.
Τι θέλει ο Μυστακίδης απ’ τον ΠΑΟΚ; Δεν μου μοιάζει ότι θα καταθέσει προσεχώς κάποια πρόταση αγοράς της ΠΑΕ – αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Δεν κάνω, όμως, λάθος όταν πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή αυτό που προσπαθεί είναι να κάνει δύσκολη τη ζωή του Ιβάν Σαββίδη στα μάτια των οπαδών του ΠΑΟΚ.
Η τελευταία του κίνηση μαρτυρά τη στρατηγική του. Δεν είπε σχεδόν τίποτα προς υπεράσπιση του πρώην προέδρου του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή, όταν αυτός παραιτήθηκε και δεν είχε κάνει το παραμικρό μέχρι την περασμένη Τετάρτη. Περίμενε την ημέρα άφιξης του Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη (μετά μάλιστα από αρκετά χρόνια) για να υπενθυμίσει ότι υπάρχουν απ’ τη μεριά του 250 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή της νέας Τούμπας. Προφανώς το έκανε όχι τυχαία: ήθελε να πει ότι κακώς ασχολείστε με την επανεμφάνιση του Ιβάν απ’ τη στιγμή που στο παιχνίδι έχω μπει εγώ.
Δεν μπορώ να γνωρίζω πώς ακριβώς θα απαντήσει ο Σαββίδης. Οι δύο είναι σαν να παίζουν πόκερ και να ανοίγουν ένα-ένα τα φύλλα τους. Στο προηγούμενο άνοιγμα που έκανε ο Μυστακίδης μέσω του Κατσαρή, ο Ιβάν απάντησε με διακήρυξη υποστήριξης πολλών σοβαρών ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Τώρα που ο Μυστακίδης δείχνει χρήματα (και μάλιστα πάρα πολλά), η απάντηση δεν μπορεί να είναι το ίδιο απλή: στο πόκερ στα χρήματα απαντάς με χρήματα.
Στη Θεσσαλονίκη πολλοί περιμένουν ότι η επόμενη κίνηση του Μυστακίδη θα είναι να πάρει την ΚΑΕ. Αν κάποιος δηλώνει έτοιμος να βάλει 250 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή ενός γηπέδου, που μπορεί να γίνει και με τα μισά, το να βάλει χρήματα για να μετατρέψει τον ΠΑΟΚ σε ευρωπαϊκή μπασκετική υπερδύναμη μοιάζει εύκολο. Αλλά δεν ξέρω αν ο Μυστακίδης θέλει να το κάνει. Διότι στο μπάσκετ δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Σαββίδη. Κι αυτό που μοιάζει να θέλει ο Μυστακίδης είναι κυρίως αυτό.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορείΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Κέιν: «Δεν θα ήμουν εδώ χωρίς την Τότεναμ»
- Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή: Ζητά διευκρινίσεις από τη νέα διοίκηση της ΕΟΚ
- Ολυμπιακός Mεταγραφές: Έφτασε στην Αθήνα ο Τζον Κόντσαρ
- Ολυμπιακός: Εισιτήρια τέλος με Μαρκό, ο κόσμος των ερυθρόλευκων είναι πάντα κοντά στην ομάδα
- Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Η απολογία του Βαγγέλη Λιόλιου - «Είναι απολύτως αδύνατον να εγκληματούσα για να επηρεάσω αγώνες»
