Ολυμπιακός Μεταγραφές: Οι Ιταλοί βλέπουν ενδιαφέρον για τον στόπερ της Ίντερ, Παλάσιος
Την περίπτωση του Τομάς Παλάσιος από την Ίντερ φαίνεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός για την θέση του κεντρικού αμυντικού σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία.
Ο Ολυμπιακός, μετά την απόκτηση των Ντιόγκο Νασιμέντο και Λορέντζο Σιπιόνι,
συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον, εξετάζοντας την περίπτωση ενός ακόμη νεαρού ποδοσφαιριστή.
Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Νικόλο Σκίρα οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την περίπτωση του αριστεροπόδαρου Αργεντινού Τομάς Παλάσιος, που ανήκει στην Ίντερ και πέρσι αγωνιζόταν δανεικός στην Μόντσα.
#Olympiacos have shown interest in #Inter’s centre-back Thomas #Palacios. #transfers
— Nicolò Schira (@NicoSchira) July 14, 2025
Ο 22χρονος Αργεντινός καλύπτει την θέση του κεντρικού αμυντικού. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε τρείς φορές με την φανέλα τις Ίντερ, ενώ με την Μόντσα μέτρησε 8 εμφανίσεις.
Η Ίντερ πέρσι δαπάνησε για τον Παλάσιος 6,5 εκατομμύρια ώστε να τον αποκτήσει από την ομάδα της Αργεντινής, Ιντεπεντιέντε Ριβαδάβια ενώ ο παίχτης δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2029.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Το παζλ για τους τερματοφύλακες!
- Λιονέλ Μέσι: Ο GOAT του Μουντιάλ - Τα μυθικά στατιστικά του
- Conference League: Οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στην κλήρωση του δεύτερου προκριματικού γύρου
- ΠΑΟΚ: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το ντέρμπι Αγγλία - Κροατία και τα υπόλοιπα ματς του Μουντιάλ 2026
