Ολυμπιακός Μεταγραφές: Οι Ιταλοί βλέπουν ενδιαφέρον για τον στόπερ της Ίντερ, Παλάσιος
Την περίπτωση του Τομάς Παλάσιος από την Ίντερ φαίνεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός για την θέση του κεντρικού αμυντικού σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία.
Ο Ολυμπιακός, μετά την απόκτηση των Ντιόγκο Νασιμέντο και Λορέντζο Σιπιόνι,
συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον, εξετάζοντας την περίπτωση ενός ακόμη νεαρού ποδοσφαιριστή.
Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Νικόλο Σκίρα οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την περίπτωση του αριστεροπόδαρου Αργεντινού Τομάς Παλάσιος, που ανήκει στην Ίντερ και πέρσι αγωνιζόταν δανεικός στην Μόντσα.
#Olympiacos have shown interest in #Inter’s centre-back Thomas #Palacios. #transfers
— Nicolò Schira (@NicoSchira) July 14, 2025
Ο 22χρονος Αργεντινός καλύπτει την θέση του κεντρικού αμυντικού. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε τρείς φορές με την φανέλα τις Ίντερ, ενώ με την Μόντσα μέτρησε 8 εμφανίσεις.
Η Ίντερ πέρσι δαπάνησε για τον Παλάσιος 6,5 εκατομμύρια ώστε να τον αποκτήσει από την ομάδα της Αργεντινής, Ιντεπεντιέντε Ριβαδάβια ενώ ο παίχτης δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2029.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Βεζένκοφ: «Μέχρι πότε θα σκοτώνονται άνθρωποι επειδή δεν αρέσει σε κάποιον η ομάδα που υποστηρίζουν;
- Ξέσπασε ο Μπαρτζώκας: «Μας βρίζουν κάθε χρόνο πάνω από το κεφάλι μας - Έφυγα από τον Πανιώνιο και χάρισα μισθούς!»
- Άρης: Σοβαρό επεισόδιο σε αγώνα Μίνι Παίδων Κ14 και ντου από άτομα με κράνη - «Ζήτησαν από τα παιδιά να βγάλουν τα διακριτικά του Άρη»
- Εβάν Φουρνιέ: Πώς ξεκίνησε το σοβαρό επεισόδιο με τον φίλαθλο (VIDEOS)
- ΕΟΕ: Ο Κούβελος επισκέφθηκε την εθνική ομάδα σκοποβολής στα Χανιά
