ΓΚΑΦΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ: «Ο Μέσι έβαλε γκολ με τη φανέλα της Παρτιζάν»
Μία δημοσιογράφος από την Σερβία μπέρδεψε την Παρί με την Παρτιζάν, λέγοντας σε ζωντανή μετάδοση πως ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε γκολ με τη φανέλα της σερβικής ομάδας
Ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε το παρθενικό του γκολ με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο μία δημσιογράφος από την Σερβια είχε… άλλη άποψη.
Με άλλα λόγια, η υπάλληλος του RTS έκανε ένα μεγάλο λάθος στον «αέρα», λέγοντας πως ο Αργεντίνος πέτυχε γκολ με την φανέλα της Παρτιζάν, μπερδέυοντας την ομάδα της Γαλλίας.
«Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε τη Μάντσεστερ Σίτι στη μεγάλη μονομαχία του δεύτερου γύρου του Champions League με 2-0 και ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε τον πρώτο γκολ με τη φανέλα της Παρτιζάν» είπε η γυναίκα δημοσιογράφος και κανείς δεν γνωρίζει αν όντως το διάβασε ή απλά μπερδεύτηκε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ο Μεντιλίμπαρ έχει δοκιμάσει πολλά... plan b, αλλά ακόμη δεν βρήκε το «φάρμακο»
- Ολυμπιακός: Παρί, διάλεξε το δηλητήριό σου
- Super League: Πέρυσι ο πρώτος είχε 54 βαθμούς και φέτος είναι... τρίτος - Τι άλλαξε σε έναν χρόνο
- Γιώργος Μαρίνος: Το τέλος ενός μυθικού showman
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε τον τελικό του CEV Challenge Cup, Βαλεφόλια - Παναθηναϊκός, τον «εμφύλιο» ΠΑΟΚ - Περιστέρι και τα ματς του Champions League
