ΑΕΚ: Δανεικός στον Ηρακλή ο Φοφανά
Ο Ηρακλής συνεχίζει την ενίσχυσή του εν όψει της νέας σεζόν στη Super League 2, ανακοινώνοντας τον δανεισμό του Χαμέντ Καντέρ Φοφανά από την ΑΕΚ.
Ο Ηρακλής ανακοίνωσε την απόκτηση του Χαμέντ Καντέρ Φοφανά με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ.
Ο νεαρός μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού αγωνίστηκε πέρσι σε 33 ματς με τη β΄’ ομάδα, καταγράφοντας δύο γκολ και δύο ασίστ.
Η ανακοίνωση του Ηρακλή:
«H ΠΑΕ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας μας με τον ποδοσφαιριστή Hamed Kader Fofana για τoν επόμενο χρόνο.
Ο 21χρονος χαφ έρχεται στην ομάδα μας με την μορφή δανεισμού από την ομάδα της Α.Ε.Κ.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας και του ευχόμαστε μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς , με πολλές επιτυχίες με τη φανέλα του Ηρακλή στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί να επανέλθει η ομάδα μας στην Super League 1».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Αλλαγή φρουράς στο... κουβάλημα
- Ολυμπιακός: Τα έδωσε όλα ο Μεντιλίμπαρ στο Ρέντη!
- Βαθμολογία UEFA: Πως η ΑΕΚ μπορεί να οδηγήσει στην 10η θέση την Ελλάδα
- NBA: Η μαγική 60άρα του Ντόντσιτς και η τρομερή σύμπτωση με το «αντίο» του Κόμπι
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός AKTOR - Ερυθρός Αστέρας και τα ματς σε Premier League, Serie A, LaLiga, Bundesliga
