Ξεκάθαρος ο Αλαφούζος: «Δεν πουλάμε τον Ιωαννίδη για λιγότερο από 30 εκατ. ευρώ»
Ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε στο SpaceViola.Com και ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός δεν διαπραγματεύεται ποσά κάτω των 30 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Φώτη Ιωαννίδη
Το SpaceViola.Com μίλησε με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο, αναφέροντας πως ο ισχυρός άνδρας τόνισε πως ο Φώτης Ιωαννίδης δε πρόκειται να πουληθεί για ποσό κάτω των 30 εκατ. ευρώ.
Θυμίζουμε ότι η Φιορεντίνα έχει κινηθεί ουκ ολίγες φορές για την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού, όμως τα ποσά που προσφέρει η ιταλική ομάδα, φαίνεται να μην ικανοποιούσαν το «τριφύλλι» γεγονός που επιβεβαίωσε ο Γιάννης Αλαφούζος με την προαναφερθείσα χαρακτηριστική ατάκα.
Αναλυτικά όσα είπε ο Γ. Αλαφούζος:
“Είναι αλήθεια, η Φιορεντίνα έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Φώτη από τον Ιούνιο, αλλά δεν έχει ικανοποιήσει τις απαιτήσεις μας. Δεν θα πουλήσουμε τον Ιωαννίδη για λιγότερο από 30 εκατομμύρια ευρώ”.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 0-1: Πήρε αυτό που ήθελε ο Δικέφαλος
- Κηφισιά-Παναθηναϊκός 0-2: Το καθάρισε ο Ουναχί
- Μάριους Μουαντιλμαντζί: Η ευκαιρία από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και η λύτρωση στο Βέλγιο
- Ολυμπιακός: Πότε ήταν το προηγούμενο ευρωπαϊκό γκολ του Γιάρεμτσουκ
- Ολυμπιακός: Τα χρήματα που πήρε με τη νίκη επί της Γιαγκελόνια
