Παναθηναϊκός: Μέσα οι Μπακασέτας-Καλάμπρια για την Σαμσουνσπόρ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια με τη Σαμσουνσπόρ, στο πλαίσιο των playoffs του Europa League, με τον Νταβίντε Καλάμπρια να βρίσκεται σε αυτή.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει τον πρώτο αγώνα με την Σαμσουνσπόρ αύριο (21/8 21:00) στο ΟΑΚΑ.

Ο Ρουί Βιτόρια προχώρησε σε αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα, με τον Νταβίντε Καλάμπρια και τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, να συμπεριλαμβάνονται σε αυτή.

Αντίθετα, εκτός λίστας έμεινε ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς, που αποχώρησε από το τριφύλλι με μεταγραφή. Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος τεχνικός κλήθηκε να επιλέξει ανάμεσα στους Τιν Γέντβαι και Φίλιπ Τζούρισιτς, με τον πρώτο να μένει εκτός, καθώς είχε λιγότερες πιθανότητες συμμετοχής.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα της προκριματικής φάσης του Europa League κόντρα στη Σαμσούνσπορ (21/8, 21.00) στο ΟΑΚΑ.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, συνεχίστηκε με τακτική και παιχνίδι και ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις και στα τελειώματα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Φίλιπ Τζούριτσιτς ενώ θεραπεία έκανε ο Τιν Γεντβάι.

Η λίστα που δηλώθηκε στην UEFA για τους αγώνες κόντρα στη Σαμσούνσπορ είναι η εξής:

Ντραγκόφσκι, Λαφόν, Κότσαρης, Καλάμπρια, Τσιριβέγια, Τουμπά, Σιώπης, Ιωαννίδης, Ζαρουρί, Τετέ, Μπακασέτας, Πάλμερ – Μπράουν, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Σφιντέρσκι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Μπρέγκου, Τζούριτσιτς, Κυριακόπουλος, Φικάι, Λάβδας, Σκαρλατίδης».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News