ΠΑΟΚ: Μέσα με ΑΕΛ οι Πέλκας και Τάισον
Με μοναδική απουσία τον Σορετίρε ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την 1η αγωνιστική της Stoiximan Super League κόντρα στην ΑΕΛ, με δύο ευχάριστα νέα.
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είδε τους Δημήτρη Πέλκα και Τάισον να προπονούνται κανονικά και να είναι διαθέσιμοι για την πρεμιέρα, ενώ ο Σορετίρε έμεινε εκτός αποστολής για λόγους τακτικής.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:
Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ολοκλήρωσε την διήμερη προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ, με μοναδικό στόχο τους πρώτους τρεις βαθμούς στο νέο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League 2025-26.
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου επέλεξε τους εξής παίκτες για τη μάχη με την ΑΕΛ:
Παβλένκα , Γκουγκεσασβίλι , Σάστρε , Κένι , Κεντζιόρα , Λόβρεν , Μιχαηλίδης , Μπάμπα , Τέιλορ , Θυμιάνης , Μεϊτέ , Οζντόεφ , Καμαρά , Κωνσταντέλιας , Ιβανούσετς , Πέλκας , Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Χατσίδης , Τσάλοφ , Γιακουμάκης , Μύθου .
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη της ΑΕΚ
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Αναβάλλεται το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Τετέι
- Αντίνο: «Όταν μου τηλεφώνησε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού δεν είχα πλέον την παραμικρή αμφιβολία»
- Παρασκήνιο: Οι «καμικάζι» του Λιόλιου «έσφαξαν» τον Άρη
- Άρης κατά Λιόλιου για το «χειρουργείο»: «Ο ασθενής επέζησε, αλλά δεν θα μείνουμε αδρανείς»
