ΜΙΝΟ ΡΑΪΟΛΑ: «Τρελάθηκε» για Χάαλαντ, ζητά 50 εκατ. το χρόνο!
Συμβόλαιο από «χρυσάφι» θέλει ο Ιταλός εκπρόσωπος του επιθετικού της Ντόρτμουντ…
Το όνομα του Έρλινγκ Χάαλαντ είναι από τα «καυτά» της Ευρώπης. Η εξέλιξη που έχει τα τελευταία δύο χρόνια είναι τρομερή και όπως είναι λογικό τον θέλουν όλες οι μεγάλες ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Ο εκπρόσωπος του επιθετικού της Ντόρτμουντ, Μίνο Ραϊόλα, έχει καταλάβει τι έχει στα… χέρια του και ζητά «χρυσάφι» για τον παίκτη του!
Όπως αναφέρει η ιταλική «Gazzetta dello Sport» ο γνωστός μάνατζερ ζητά συμβόλαιο με 50 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο για τον Νορβηγό φορ!
Η αλήθεια είναι πως αυτό το νούμερο δεν είναι και τόσο εύκολο να το βρει, αλλά επειδή μιλάμε για Ραϊόλα κανείς δεν ξέρει ποια μπορεί να είναι η εξέλιξη του θέματος αυτού. Σε περίπτωση, πάντως, που καταφέρει να βρει το συμβόλαιο αυτό για τον Χάαλαντ, τότε θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, αφού θα έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπάσκετ: Έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Σκουρτόπουλος
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Τι εννοούσε για τις δύο υπογραφές; Ποιον παίκτη ήταν έτοιμος να πάρει
- Μπαρτζώκας: «Ήταν μια στιγμή που δεν με τιμά»
- Ολυμπιακός: Εθελοντική αιμοδοσία στο «Καραϊσκάκης»
- Γιάννης Χλωρός: Ο ομογενής επιθετικός του Αιγάλεω που... ξέρανε τον Παναθηναϊκό
