Νότιγχαμ-Γουέστ Χαμ 0-3: Την πλήγωσε στο τέλος
Σκοράροντας τρεις φορές στα τελευταία λεπτά, η Γουέστ Χαμ επικράτησε 3-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Σίτι Γκράουντ», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Premier League.
Πατώντας γκάζι προς το φινάλε, η Γουέστ Χαμ επικράτησε 3-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Σίτι Γκράουντ», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Premier League.
Πρώτη νίκη για το λονδρέζικο κλαμπ έπειτα από δύο ήττες, πρώτη ήττα για τους γηπεδούχους.
Η εξέλιξη του αγώνα:
Αμφότερες οι ομάδες υπέπεσαν σε πολλά λάθη στο α’ ημίχρονο, το οποίο επεφύλασσε ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.
Οι αριθμοί είπαν την αλήθεια, υπό την έννοια ότι οι τελικές ήταν 1-3 και μόνο μία ήταν αξιόλογη.
Συγκεκριμένα, με τη συμπλήρωση 39 λεπτών, ο Φερνάντες έκανε γύρισμα από αριστερά, ο Πακετά έπιασε εν κινήσει σουτ και ο Σελς απέκρουσε ενστικτωδώς σε κόρνερ.
Η πρώτη καλή στιγμή για τη Νότιγχαμ καταγράφηκε στο 47′, όταν ο Χάντσον-Οντόι σέντραρε, ο Γουντ πήρε την κεφαλιά και ο Χέρμανσεν μπλόκαρε.
Αμέσως μετά, στην άλλη πλευρά του γηπέδου, ο Μπόουεν γύρισε και ο Πακετά σούταρε, χωρίς ωστόσο να βρει στόχο, ενώ στο 56′ ο Φούλκρουγκ τέσταρε τα αντανακλαστικά του Σελς από διαγώνια θέση.
Έκτοτε, οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία, απείλησαν σε δύο περιπτώσεις με τον Γουίλσον (68′, 81′) και σε μία με τον Μαυροπάνο (69′), ώσπου στο 84′ πήραν το προβάδισμα.
Καταλυτικός αποδείχθηκε ο Σάμερβιλ, αφού μπήκε στο 82′ και δύο λεπτά αργότερα έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον Μπόουεν, ο οποίος άνοιξε το σκορ με σπουδαίο εν κινήσει σουτ στη δεξιά γωνία του Σελς.
Ο ίδιος παίκτης (Σάμερβιλ) κινήθηκε ταχύτατα προς την περιοχή της Νότιγχαμ και κέρδισε πέναλτι από τον Σανγκαρέ στο 86′, δίνοντας στον Πακετά την ευκαιρία να βρει δίχτυα στο 88′.
Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γουίλσον με κεφαλιά στο 90+1′, έπειτα από σέντρα του Ντιούφ.
Επτά λεπτά αργότερα, ο Σελς σταμάτησε σχεδόν εξ επαφής το σουτ του Γουίλσον.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
