ΑΕΚ: Με Τζαβέλλα στο Αγρίνιο!
Ο Γιώργος Τζαβέλλας ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και βρίσκεται στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Παναιτωλικό
Στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Παναιτωλικό βρίσκεται ο Γιώργος Τζαβέλλας.
Ο διεθνής στόπερ ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες ημέρες από ένα πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο ξεπέρασε και τέθηκε στην διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.
Οι Νόρντιν Άμραμπατ και Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ ο Γιώργος Θεοχάρης έκανε θεραπεία. Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά.
Αναλυτικά η αποστολή:
Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Χατζηεμμανουήλ, Μπακάκης, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Μισελέν, Βράνιες, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Μιτάϊ, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Ο Τομ Λουσέ έφτασε στη Θεσσαλονίκη
- Σύγκρουση ελικοπτέρων: Ένας Έλληνας κι ένας Δανός οι δύο νεκροί
- Γιαμπουσέλε: «Δική μου η απόφαση της αποχώρησης από τους Νικς, με 2-3 κακά ματς θέλουν να σε ανταλλάξουν»
- Νίκολιτς: «Aν έπρεπε να πω κάτι που δεν μου άρεσε είναι ότι βάλαμε μόνο τρία γκολ»
- Ταυτότητες: Η μεγάλη αλλαγή που χρειάζεται προσοχή
