Παναθηναϊκός: Ο Ρουί Βιτόρια πενθεί τον θάνατο του αγαπημένου του φίλου
Ο Βιτόρια αντιμετωπίζει βαρύ πένθος μετά τον ξαφνικό χαμό του στενού του φίλου κι έκανε μία ανάρτηση στο Instagram για να τον αποχαιρετήσει.
Δύσκολες στιγμές για τον Ρουί Βιτόρια και την οικογένειά του καθώς ένας πολύ καλός του φίλος, ο Κάρλος Μπαρμπόσα, πρώην πρόεδρος της Πάσος Φερέιρα με τον οποίο ήταν φίλοι για 15 χρόνια, άφησε την τελευταία του πνοή στα 61 του και ο Πορτογάλος τεχνικός θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του με ανάρτηση στο Instagram ανεβάζοντας και μερικές φωτογραφίες.
Αναλυτικά τι έγραψε στα social media :
«Ο Κάρλος μας άφησε! Πώς είναι δυνατόν; Με μεγάλη θλίψη έλαβα την είδηση του θανάτου του εδώ και πολλά χρόνια φίλου μου. Ο Κάρλος δεν ήταν μόνο ο πρώτος μου πρόεδρος όταν ήρθα στην πρώτη κατηγορία, ήταν επίσης ένας σύντροφος ζωής, κάποιος με τον οποίο μοιράστηκα διακοπές, χαρές και στιγμές που θα κρατώ για πάντα στην καρδιά μου. Περισσότερο από σημαντικός στην επαγγελματική μου ζωή, ο Κάρλος υπήρξε ένας αληθινός φίλος, παρών σε πολλές από τις σημαντικές στιγμές της ζωής μου. Η φιλία του, η αφοσίωση και η αγάπη του αφήνουν ένα βαθύ σημάδι σε μένα και ολόκληρη την οικογένειά μου.
Σε αυτήν τη στιγμή του πόνου, στέλνω μια σφιχτή αγκαλιά στη Μαρία Ζοζέ, τη Ρίτα, τη Μαφάλντα, τον Ζε Κάρλος και στα εγγόνια Ενρίκε και Καρολίνα! Είθε η μνήμη του Κάρλος, με όλη του τη γενναιοδωρία και τη χαρά, να είναι πάντα ένα φως και μία έμπνευση. Αντίο για πάντα, αγαπημένε μου φίλε!».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ-ΟΦΗ 2-0: «4Χ4» με Περέιρα... δημιουργό και εκτελεστή!
- Μεντιλίμπαρ: «Εχετε την εντύπωση ότι όποιος δε βάζει γκολ δεν παίζει, ενώ δεν ισχύει αυτό»
- ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Ορίστηκε η προσωρινή διοίκηση
- League Phase Κυπέλλου Ελλάδος: Η βαθμολογία μετά τα παιχνίδια της Τετάρτης και τα κριτήρια της ισοβαθμίας
- Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Παναθηναϊκό Στάδιο η παράδοση στην Επιτροπή «Μιλάνο-Κόρτινα 2026»
