Ρούμπεν Πέρεθ: «Για όσα στραβά συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό ένας είναι ο υπαίτιος!»
Διαβάστε τι δήλωσε ο Ρούμπεν Πέρεθ μετά τη νίκη της Κηφισιάς με 3-2 επί του Παναθηναϊκού και τη σπόντα που άφησε προς άνθρωπο του «τριφυλλιού».
Μετά τη νίκη της Κηφισιάς με 3-2 επί του Παναθηναϊκού, ο Ρούμπεν Πέρεθ άφησε υπονοούμενα για τα προβλήματα των «πρασίνων» εξηγώντας πως υπάρχει μόνο ένας υπεύθυνος για την κατάσταση της ομάδας, συνδέοντας την ήττα με την εσωτερική ευθύνη.
Αναλυτικά όσα είπε ο Πέρεθ:
Για όσα στραβά συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό, δεν φταίνε ούτε οι παίκτες, ούτε ο πρόεδρος, ούτε κανένας άλλος στον οργανισμό. Ένας είναι ο υπαίτιος! Όσο υπάρχει αυτό το ένα άτομο στον Παναθηναϊκό, δεν θα πετύχει τίποτα μεγάλο».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των προημιτελικών και ο δρόμος προς τον τελικό του Conference League
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των πλέι οφ της Super League και τα προημιτελικά του Conference League
- Ολυμπιακός: Φουλ για sold out με την ΑΕΛ - Πόσα εισιτήρια απομένουν
- ΠΑΟΚ: Ρήξη έξω πλαγίου ο Σορετίρε - Τα πήγαινε πολύ καλά στην Τσβόλε
- O Αταμάν ζήτησε στο ΟΑΚΑ να... απαντήσει: «Στο Βελιγράδι όλοι φώναζαν για τον Ολυμπιακό» - Η ατάκα για Χολμς
