Πήλιος: «Θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσεις τις φάσεις και να φύγουμε με τους τρείς βαθμούς»
Διαβάστε όσα είπε ο Σταύρος Πήλιος μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ στη Λάρισα.
Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κερδίσει την ΑΕΛ Novibet και σημείωσε την πρώτη της γκέλα στη Stoiximan Super League.
Μετά την λήξη του αγώνα ο Σταύρος Πήλιος δήλωσε ότι για το σημερινό αποτέλεσμα δεν υπάρχουν δικαιολογίες αφού είχαν ευκαιρίες και δεν της τελείωσαν.
Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote Tv ο Πήλιος:
«Θα μπορούσαμε να μπούμε λίγο καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο. Δώσαμε μπάλα, είχαν το δοκάρι και κάποιες ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς. Προηγηθήκαμε, αλλά με μία στατική φάση η Λάρισα ισοφάρισε και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.
Ειδικά προς το τέλος θα μπορούσαμε να τις είχαμε τελειώσει κάποιες ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε να είχε πετύχει και δεύτερο και τρίτο γκολ.
Το γκολ του Πινέδα, τώρα με τους κανονισμούς, εκεί που τη βρίσκει δεν ξέρω. Έτσι μου είπαν: Ότι έχουν αλλάξει και είναι φάουλ. Δεν δικαιολογούμαστε. Θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσεις τις φάσεις και να φύγουμε με τους βαθμούς. Συνέχεια έχουμε τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο και οι τρεις βαθμοί. Τίποτε άλλο».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Εκτελεστής Βάργκας, ντεμπούτο Λιατσικούρα και νέα φιλική νίκη για τη Μαύρη Θύελλα
- Νέο «χτύπημα» για τη Μονακό – Εκτός επαγγελματικών πρωταθλημάτων, ελπίζει μόνο στη δικαστική οδό
- Άρης: Ερχεται τη Δευτέρα ο Ράφα Μιρ
- Βραζιλία: Νεκρός στα 41 του πρώην επιθετικός που είχε αγωνιστεί και στην Ελλάδα
- Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η ανάρτηση της Μαράια για τη μετακόμιση στο Μαϊάμι
