Λίβερπουλ: Σλοτ για τον ντεφορμέ Σαλάχ - «Ολοι έχουν περάσει δύσκολες στιγμές»
Πολλά γράφονται τελευταία για τον Μοχάμεντ Σαλάχ, που έχει χάσει τον ρυθμό του, με τον τεχνικό της Λίβερπουλ, Άρνε Σλοτ να τον υπερασπίζεται
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ σημαίνει πολλά για την Λίβερπουλ και φέτος δεν έχει ξεκινήσει καλά με αποτέλεσμα να γίνεται δέκτης αρνητικής κριτικής.
Ο Σαλάχ δεν ξεκίνησε βασικός κόντρα στην Άιντραχτ (5-1), καθώς ο Άρνε Σλοτ τον άφησε στον πάγκο και τον πέρασε στο ματς στο 74ο λεπτό, όταν το ματς είχε ουσιαστικά κριθεί. Ο «Φαραώ» δεν διανύει και τις καλύτερες του ημέρες στο «Άνφιλντ» και αυτό διαπίστωσε και ο Ολλανδός προπονητής, ο οποίος βέβαια φρόντισε να υπερασπιστεί τον παίκτη του.
«Όλοι έχουν περάσει δύσκολες στιγμές. Οι παίκτες χάνουν ευκαιρίες, και είναι άνθρωπος, ακόμα κι αν δεν έχουμε συνηθίσει να χάνει ευκαιρίες για γκολ. Έχουν γίνει αρκετές αλλαγές στην ομάδα και πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό», δήλωσε ο Ολλανδός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Μπρέντφορντ την Παρασκευή (25/10, 22:00).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ-ΟΦΗ 2-0: «4Χ4» με Περέιρα... δημιουργό και εκτελεστή!
- Μεντιλίμπαρ: «Εχετε την εντύπωση ότι όποιος δε βάζει γκολ δεν παίζει, ενώ δεν ισχύει αυτό»
- ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Ορίστηκε η προσωρινή διοίκηση
- League Phase Κυπέλλου Ελλάδος: Η βαθμολογία μετά τα παιχνίδια της Τετάρτης και τα κριτήρια της ισοβαθμίας
- Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Παναθηναϊκό Στάδιο η παράδοση στην Επιτροπή «Μιλάνο-Κόρτινα 2026»
