ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΚΕΣΙ: «Ρωτήστε τη διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του»

Ο μάνατζερ του Ιβοριανού μέσου των «ροσονέρι» ερωτήθηκε για την πορεία των συζητήσεων σε ό,τι αφορά την επέκταση του συμβολαίου του με τη Μίλαν, εν μέσω σεναρίων για σκέψεις περί Premier League.

Η ανανέωση του συμβολαίου του Φρανκ Κεσί, που λήγει το καλοκαίρι, αποτελεί μείζον θέμα για τη Μίλαν, με τις δύο πλευρές ωστόσο να μην έχουν βρει στη χρυσή τομή στο οικονομικό. Παρά τα διαδοχικά ραντεβού, με αυτό τον σκοπό, οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν ακόμα καταλήξει σε συμφωνία, την ίδια ώρα που τα σενάρια θέλουν τον Ιβοριανό άσο να σκέφτεται το μέλλον του μακριά από το «Σαν Σίρο» και συγκεκριμένα στην Premier League. Ο Τζορτζ Ατανγκάνα, μάνατζερ του Φρανκ Κεσί, βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής στο στάδιο «Gewiss», προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα της Μίλαν κόντρα στην Αταλάντα.

Ερωτώμενος σχετικά με την πορεία της επέκτασης του συμβολαίου του Ιβοριανού μέσου με τους «ροσονέρι» απάντησε: «Ρωτήστε τα στελέχη της διοίκησης, είμαι εδώ για τον αγώνα», ανάφερε στο «TeleLombardia». 

 

Ο Κεσί πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στον αγώνα της Μίλαν κόντρα στην Αταλάντα και η συμβολή του στη μεγάλη νίκη των «ροσονέρι» με 3-2 ήταν καθοριστική. 

 

 

O προπονητής της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι, δήλωσε για τον Κεσί, μετά τη νίκη επί της Αταλάντα στο Μπέργκαμο:

«Νομίζω ότι σήμερα η απόδοσή του ήταν εξαιρετική, μου θύμισε την απόδοσή του εδώ την περασμένη σεζόν. Είναι απολύτως η πρώτη μου επιλογή στη μεσαία γραμμή και έχουμε πολλές επιλογές για να διαλέξουμε».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News