Σαραγόσα: «Το πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να ήταν εύκολα 3-0 υπέρ μας»
Οι δηλώσεις του Ζεράρ Σαραγόσα μετά την ήττα του Πανσερραϊκού από τον Παναθηναϊκό.
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Πανσερραϊκού με 3-0 στις Σέρρες για την 11η αγωνιστική της Super League.
Ο Ζεράρ Σαραγόσα στις δηλώσεις του μετά το ντεμπούτο του στον πάγκο των «λιονταριών» στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Πιστεύω ότι το παιχνίδι ήταν ένα ημίχρονο για κάθε ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι το πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να ήταν εύκολα 3-0. Είχαμε τρεις ξεκάθαρες ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Το β΄ ημίχρονο ήταν ξεκάθαρα για αυτούς.
Θεωρώ ότι το 3-0 δεν είναι καθαρή εικόνα του παιχνιδιού. Η αλήθεια είναι ότι τώρα που έχουμε αλλάξει εικόνα και στην επίθεση και στην άμυνα, πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά».
O Πανσερραϊκός παρέμεινε τελευταίος στον πίνακα της Stoiximan Super League με μόλις 5 βαθμούς, χωρίς να δείξει το παραμικρό μετά το ημίωρο του αγώνα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Λέφσκι Σόφιας ή Καϊράτ Αλμάτι στο δρόμο για τ' αστέρια
- ΠΑΟΚ: Με Μπραν ή Απόλλων Λεμεσού στα πλέι οφ του Conference League
- ΠΑΟΚ: Με τον ηττημένο του Λέφσκι Σόφιας - Καϊράτ στα Play Off του Europa League εφόσον αποκλείσει την Άντερλεχτ
- ΟΦΗ: Με Μακάμπι Τελ Αβίβ ή ΤΣΣΚΑ Σόφιας στα Play Off του Europa League
- Ολυμπιακός: Με Μπόντο Γκλιμτ ή Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στα play off του Champions League
