LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας

LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας

Ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ αναφέρθηκε σε όσα έγιναν σε μια προπόνηση της Λας Πάλμας όπου τσακώθηκε με τον Μάρκο Λιβάγια, τη σεζόν 2016/17 που ήταν στους νησιώτες

Ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ βρέθηκε καλεσμένος σε podcast όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε έναν τσακωμό που είχε με τον Μάρκο Λιβάγια τη σεζόν 2016/17 όπου ήταν μαζί στη Λας Πάλμας.

«Μία μέρα τσακωθήκαμε στην προπόνηση. Του φώναξα “δώσε πάσα, σταμάτα να είσαι εγωιστής”. Εκείνος μου απάντησε “σκάσε”. Μετά την προπόνηση η ένταση έδειχνε να έχει περάσει, οπότε πήγαμε να μιλήσουμε. Του είπα: “αδερφέ, τι έχεις; τι συμβαίνει;”. Μου απάντησε: “συγγνώμη, έχω προβλήματα στο σπίτι”. Του είπα: “φαίνεται, είσαι τσιτωμένος. Θέλω μόνο να σε βοηθήσω, όλα καλά”», ανέφερε ο Γκανέζος παλαίμαχος άσος.

Όμως ενώ η ένταση είχε αποκλιμακωθεί, τα αίματα άναψαν και οι δυο τους ήρθαν στα χέρια. «Μου είπε “όμως μην μου μιλήσεις ποτέ ξανά έτσι”. Εκεί ενεργοποιήθηκε ο εγωισμός μου. Του λέω: “τι εννοείς, να μη σου μιλήσω έτσι;”. Εκείνος απάντησε “άσε με ήσυχο”. Μέχρι εκεί το πράγμα πήγαινε καλά. Μετά άναψε και ο δικός του εγωισμός. Άνοιξε με δύναμη την πόρτα και μου τη χτύπησε στο πρόσωπο. Θόλωσα. Έτρεξα πάνω του και τον χτύπησα στο κεφάλι. Αρχίσαμε να παλεύουμε. Με χτύπησε στο χείλος, άνοιξε και αιμορραγούσε. Πλακωθήκαμε κανονικά.

Μετά από δύο λεπτά σταματήσαμε. Εγώ από τη μία, εκείνος από την άλλη. Καθισμένος εκεί σκέφτηκα: “τι κάνω; γιατί το κάνω;”. Κάθε φορά που συμβαίνει αυτό, είναι επειδή κάτι μεγαλύτερο από εσένα παίρνει τον έλεγχο. Μετά ο Θεός επιστρέφει στην καρδιά σου και αναρωτιέσαι: “γιατί το έκανα;”. Την επόμενη μέρα τον αγκάλιασα και του είπα: “συγγνώμη, είμαι ο μεγαλύτερος, δεν πρέπει να κάνω τέτοια”. Αυτά συμβαίνουν. Στα αποδυτήρια υπάρχουν πολλά εγώ, πολλή ένταση, όλοι θέλουν να είναι οι πιο δυνατοί. Είναι φυσιολογικό».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News