Super League 2: Aσταμάτητη Καλαμάτα!
Η Καλαμάτα συνεχίζει να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, καθώς επικράτησε του Ολυμπιακού Β με 3-1.
Η Καλαμάτα συνεχίζει τη νικηφόρα πορεία της επικρατώντας εντός έδρας του Ολυμπιακού Β’ με 3-1 για την 13η αγωνιστική στον Β όμιλος της Superκαι φτάνοντας τις 6 συνεχόμενες νίκες.
Ο Παμλίδης άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης στο 26′ έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο 54′ ο Μάντζης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, με τον Κειτά να μειώνει 5 λεπτά αργότερα για τον Ολυμπιακό. Στο 69ο λεπτό του αγώνα ο Βαφέας διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
- ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Γκέλιος, Καλουτσικίδης, Βαφέας, Στρούγγης, Σιλά, Οικονόμου, Τσορνομάζ (46′ Κατάλντι), Τσέλιος, Παμλίδης, Μάντζης (64′ Κωτσόπουλος), Μιράντα (64′ Μορέιρα)
- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’: Έξαρχος, Μπιλάλ, Λιάτσος, Κουτσογούλας, Τανούλης, Πλειώνης (65′ Φίλης), Κεϊτά, Πνευμονίδης, Τουφάκης (65′ Ζουγλής), Αργυρίου, Κουτσίδης (65′ Γκοτζαμανίδης)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Αξίζουμε να είμαστε στο Final Four, πρέπει όμως να το αποδείξουμε»
- Ολυμπιακός: Όταν η μπάλα δεν καταλήγει στο πλεκτό...
- Άντρια Ζίβκοβιτς: Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς... αστερίσκο
- ΑΕΚ: Μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια νικώντας τον Παναθηναϊκό; Τι χρειάζεται για τον τίτλο
- Υπεράνω Όλων: Κάποιες φορές δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο
