Χιμένεθ για Μεντιλίμπαρ: «Πάντα χαίρομαι να σε βλέπω και να σε αγκαλιάζω»
Ο Μανόλο Χιμένεθ δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία, που αγκάλιαζε τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το φινάλε του αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Ο Μανόλο Χιμένεθ και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχουν βρεθεί πολλές φορές αντιμέτωποι στα γήπεδα της Ισπανίας και αυτή τη φορά βρέθηκαν στα γήπεδα της Ελλάδας και συγκεκριμένα στην ισοπαλία μεταξύ Ολυμπιακού και Άρη στη Θεσσαλονίκη.
Ο Μανόλο Χιμένεθ ανέβασε μία μέρα μετά την αναμέτρηση μία φωτογραφία, που αγκαλιάζονται οι δύο τους στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά: ”Πάντα χαίρομαι να σε βλέπω και να σε αγκαλιάζω“.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των προημιτελικών και ο δρόμος προς τον τελικό του Conference League
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των πλέι οφ της Super League και τα προημιτελικά του Conference League
- Ολυμπιακός: Φουλ για sold out με την ΑΕΛ - Πόσα εισιτήρια απομένουν
- ΠΑΟΚ: Ρήξη έξω πλαγίου ο Σορετίρε - Τα πήγαινε πολύ καλά στην Τσβόλε
- O Αταμάν ζήτησε στο ΟΑΚΑ να... απαντήσει: «Στο Βελιγράδι όλοι φώναζαν για τον Ολυμπιακό» - Η ατάκα για Χολμς
