ΑΡΗΣ: Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στις προπονήσεις
Η τετράδα των Ιτούρμπε, Μπερτόγλιο, Φαμπιάνο και Μαντσίνι πατάει γκάζι μπαίνοντας σταδιακά στο πρώτο κομμάτι της προπόνησης
Καθημερινά βελτιώνεται η κατάσταση των τραυματιών στον Άρη. Στη σημερινή προπόνηση οι Χουάν Ιτούρμπε, Φακούντο Μπερτόγλιο, Φαμπιάνο και Ντάνιελ Μαντσίνι συμμετείχαν στο πρώτο κομμάτι της προπόνησης και στη συνέχεια έκαναν και πάλι ατομικό στο γυμναστήριο. Η εικόνα που υπάρχει στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, είναι πως από την ερχόμενη εβδομάδα θα μπουν κανονικά στις προπονήσεις και θα τεθούν στη διάθεση του Άκη Μάντζιου, κάτι που λογικά θα συμβεί και με τον Μπρούνο Γκάμα, που προ ςτο παρόν συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας.
Στην πρωινή προπόνηση οι παίκτες του Άρη είχαν πρόγραμμα με ενεργοποίηση, ασκήσεις δύναμης και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων, ενώ αύριο Παρασκευή το πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής - Εκτός αποστολής ο Κωνσταντέλιας!
- Συγκλονιστικός Μέσι: «Πατέρα, γιατί δεν άντεξες λίγο ακόμα, για να μπορούσαμε να τελειώσουμε αυτή την πορεία μαζί;»
- Υπεράνω Όλων: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος «θανάτου»
- Ο γάμος της χρονιάς είναι γεγονός: Κριστιάνο Ρονάλντο και Χεορχίνα παντρεύτηκαν!
- Συγχαρητήρια του Κυρ. Μητσοτάκη για τον Τεντόγλου: «Μίλτο, προχώρα όλο και πιο μπροστά!»
