Έπος: Φίλαθλος πήγε σε... λάθος «Σεντ Τζέιμς Παρκ» για το Νιούκαστλ-Μπαρτσελόνα!
Η Νιούκαστλ υποδέχθηκε την Μπαρτσελόνα στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Champions League το βράδυ της Τρίτης.
Ένας φίλαθλος της Μπαρτσελόνα ταξίδεψε από την Ισπανία στην Αγγλία για να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα απέναντι στη Νιούκαστλ.
Στην προσπάθειά του όμως να βρει το «St James’ Park» στους χάρτες, μπέρδεψε τα γήπεδα που έχουν σχεδόν το ίδιο όνομα!
Μία… απόστροφος έστειλε τον φίλαθλο στο «St James Park» του Έξετερ, η οποία εκείνη την ώρα έδινε αγώνα για την 3η κατηγορία της Αγγλίας απέναντι στη Λίνκολν.
Τι συνέβη; Ιδού το μήνυμα της Έξετερ:
«Ήταν μια ιστορία για δύο πόλεις και δύο πολύ διαφορετικά ποδοσφαιρικά γήπεδα για έναν οπαδό της Μπαρτσελόνα που εμφανίστηκε στο λάθος St James Park χθες το βράδυ.
Ο Ισπανός υποστηρικτής, που ταξίδεψε στο Ντέβον από το Λονδίνο, έφτασε στις θύρες της κερκίδας Adam Stansfield του γηπέδου, περιμένοντας να δει την ομάδα του να αντιμετωπίζει τη Νιούκαστλ.
Μόνο όταν έδειξε το εισιτήριό του στο προσωπικό συνειδητοποίησε το λάθος του. Τελικά όμως είδε ποδόσφαιρο. Οι άνθρωποι της Έξετερ του εξασφάλισαν εισιτήριο για τον αγώνα με τη Λίνκολν, κάτω από τα φώτα του «αληθινού» St James Park».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μαρούσι: «Αντιλαμβανόμαστε τον πανικό που έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες μας»
- «Live News» του MEGA: Ιστορικό ρεκόρ στην τηλεθέαση η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου
- Οι τρίδυμες αδερφές Αλεξανδρή μάγεψαν τα παιδιά του Ναυτικού Ομίλου Χανίων
- Ολυμπιακός: Ο Σαντιάγκο Έσε είπε τα αυτονόητα για την επόμενη μέρα
- Γιώργος Πρασσάς: «Την Κυριακή κάνουμε τη Νίκαια... Καλαμάτα»
