ΑΕΚ: Πώς αποχαιρέτησε τους παίκτες ο Μιλόγεβιτς

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς και οι συνεργάτες του αποχαιρέτισαν τους παίκτες της ΑΕΚ στα Σπάτα, ενώ από πλευράς διοίκησης τον ευχαρίστησε ο Γιάννης Παπαδημητρίου.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΚ από το βράδυ της Παρασκευής και σήμερα βρέθηκε στα Σπάτα για να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές του.

Ευχαρίστησε φυσικά τους παίκτες για τη συνεργασία τους μιλώντας με πολύ θερμά λόγια για τη συμπεριφορά τους και το κλίμα στα αποδυτήρια όλο αυτό το διάστημα που συνυπήρξαν στα «κιτρινόμαυρα» αποδυτήρια. 

Χαρακτηριστικά, το μήνυμά του ήταν: «Σαν ποδοσφαιριστές η αξία σας είναι δεδομένη, και το μέλλον σας εγγυημένο αλλά σας ευχαριστώ κυρίως ως ανθρώπους για την καταπληκτική συνεργασία και τη συμπεριφορά σας».

Από την πλευρά της Ενωσης, ο Γιάννης Παπαδημητρίου είπε προς τον Μιλόγεβιτς: «Το ποδόσφαιρο είναι αποφάσεις και πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις. Σε ευχαριστούμε για τη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα», ήταν τα λόγια του.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου  στη συνέχεια ενημέρωσε τους παίκτες ότι οι επόμενες προπονήσεις και η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ατρόμητο θα γίνει υπό τις οδηγίες του Νίκου Παναγιωτάρα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News