Τελικός κυπέλλου: «Όχι» της Αστυνομίας στο αίτημα ΠΑΟΚ και ΟΦΗ
Οριστικά με «νεκρή» ζώνη στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού.
Δεν προχώρησε τελικά το αίτημα για να μην υπάρχει «νεκρή» ζώνη στο Πανθεσσαλικό στον τελικό του κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον ΟΦΗ, αφού η Αστυνομία απάντησε επίσημα αρνητικά.
Η Αστυνομία ήταν αρνητική εξ αρχής στην επιθυμία των δύο φιναλίστ να μην υπάρξουν κενά καθίσματα στον τελικό του κυπέλλου και να προκύψουν έξτρα εισιτήρια και όπως είχαμε αναφέρει αυτό θα το γνωστοποιούσε στις δύο ομάδες μετά το Πάσχα.
Την Τρίτη του Πάσχα ενημέρωσε τον ΟΦΗ και τον ΠΑΟΚ πως δεν συμφωνεί με την κατάργηση της «νεκρής» ζώνης και έτσι η κατάσταση μένει ως έχει για το ματς της 25ης Απριλίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Κέιν: «Δεν θα ήμουν εδώ χωρίς την Τότεναμ»
- Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή: Ζητά διευκρινίσεις από τη νέα διοίκηση της ΕΟΚ
- Ολυμπιακός Mεταγραφές: Έφτασε στην Αθήνα ο Τζον Κόντσαρ
- Ολυμπιακός: Εισιτήρια τέλος με Μαρκό, ο κόσμος των ερυθρόλευκων είναι πάντα κοντά στην ομάδα
- Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Η απολογία του Βαγγέλη Λιόλιου - «Είναι απολύτως αδύνατον να εγκληματούσα για να επηρεάσω αγώνες»
