Λουτσέσκου: «Είναι δύσκολο να παίζεις χωρίς πέντε κομβικούς παίκτες»

Απόλυτα απογοητευμένος ήταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ εστίασε στην απουσία των πέντε παικτών του.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παραχώρησε δηλώσεις στην Cosmote TV, έπειτα από την ήττα στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ παραδέχθηκε ότι η ομάδα του παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα αγωνιστικά προβλήματα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου:

«Οι επιλογές κατά κάποιον τρόπο ήταν και… αναγκαστικές, ξεκινώντας με τον Μιχαηλίδη που προπονείτο με ενοχλήσεις στο γόνατο. Ζίβκοβιτς, Κένι και Μεϊτέ έκαναν μόνο δύο προπονήσεις, οπότε οι επιλογές ήταν συγκεκριμένες.

Η ΑΕΚ είχε αυτοπεποίθηση, ενέργεια, κέρδισε δεύτερες μπάλες και πάλεψε στο γήπεδο, εμείς δεν είχαμε ενέργεια και δεν ήμασταν έτοιμοι.

Εδώ και δύο μήνες περνάμε δύσκολες καταστάσεις, όταν μία ομάδα είναι χτισμένη να παίζει με έναν συγκεκριμένο τρόπο, είναι δύσκολο να αλλάξει όταν της λείπουν 4-5 κομβικοί ποδοσφαιριστές της.

Δεν είναι η στιγμή να μιλήσουμε για το πρωτάθλημα, πρέπει να βγάλουμε συμπεράσματα από σήμερα, ίσως την επιστροφή κάποιων παικτών, έχουμε μπροστά μας έναν κομβικό τελικό κυπέλλου και να αντιδράσουμε.

Ως συμπέρασμα, ήρθαμε σε ένα πολύ κομβικό ματς χωρίς τα απαιτούμενα για να κερδίσεις ένα ντέρμπι, κάτι που είχε η ΑΕΚ».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News