Aρης: Κλειστά στόματα για το ιδιοκτησιακό αλλά και κινητικότητα
Κινήσεις που δείχνουν ότι δρομολογούνται εξελίξεις στο «Κλεάνθης Βικελίδης»
Τις τελευταίες μέρες έχει αναπτυχθεί έντονη επενδυτολογία στις τάξεις των φιλάθλων του Αρη. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, οι επαφές της οικογένειας του Αρη συνεχίζονται ασταμάτητα χωρίς όμως να υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο, ωστόσο είναι φανερό ότι υπάρχει έντονη κινητικότητα προς την κατεύθυνση αυτή. Κανείς δεν μπορεί ακόμα να μιλήσει με διευθύνσεις και ονόματα, ωστόσο όλα δείχνουν πως έχουν γίνει κάποια βήματα, που μπορεί να οδηγήσουν σε νέα τάξη πραγμάτων. Βεβαίως μπορεί να ψάχνει για διάδοχη κατάσταση ο Α.Σ. Αρης, μπορεί όμως και ο Θόδωρος Καρυπίδης να επιδιώκει το ίδιο με δικούς του όρους, ή να αναζητεί και συμπαίκτη.
Το μόνο βέβαιο είναι πως οι επόμενες μέρες αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον και μπορεί να κρύβουν σημαντικές εξελίξεις, που μπορεί να κάνουν ακόμα πιο καυτό το καλοκαίρι, μέχρι να ξεκαθαρίσει κάπως η κατάσταση για το ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ.
Προς το παρόν πάντως ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει ξεδιπλώσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, περιμένοντας παράλληλα να μάθει σε ποια θέση θα τερματίσει ο Αρης και αν θα έχει καταφέρει να κατακτήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο ή όχι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Το ευχαριστώ στον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Διαρκώς κοντά μας για να μεγαλώνει ο Θρύλος!»
- ΠΑΟΚ: Η πιο περίεργη επόμενη μέρα
- Ολυμπιακός: Αποθέωση στο Καραϊσκάκη για τις πρωταθλήτριες Ευρώπης
- Τουρκία: Το βίντεο για το Μουντιάλ με Ερντογάν, drones και πολεμικά πλοία προκαλεί αντιδράσεις
- Ολυμπιακός: Σε μια νέα πραγματικότητα!
